Den kommende sci-fi-film ’Foe’ lander tre af tidens absolut hotteste unge navne

Den kommende sci-fi-film ’Foe’ lander tre af tidens absolut hotteste unge navne
Lakeith Stanfield blev nomineret til en Oscar i kategorien for bedste mandlige birolle sammen med kollegaen Daniel Kaluuya for 'Judas and the Black Messiah'. (Foto: Neilson Barnard/Getty Images)

To af tidens største unge stjerner, Saoirse Ronan og LaKeith Stanfield, tørner sammen i Garth Davis (’Lion’) kommende sci-fi-film ’Foe’ – i selskab med et tredje upcoming-stjernenavn i form af breakout-skuespilleren Paul Mescal fra ’Normal People’.

’Foe’ er baseret på en roman af Iain Reid (også manden bag forlægget til Charlie Kaufmans ’I’m Thinking of Ending Things’), der selv har skrevet manuskriptet til filmen i samarbejde med Garth Davis.

Filmen foregår i en nær fremtid, hvor Junior (Mescal) og Hen (Ronan) frister en isoleret tilværelse på deres gård. Da en fremmed ved navn Terrance (Stanfield) ankommer med skelsættende nyheder, rejser Junior pludselig afsted til en rumstation og forlader Hen. Hen er dog ikke alene, da der allerede er fundet en velkendt stedfortræder til Junior, som er med til at forandre Hens liv.

Saoirse Ronan har høstet store roser for sine roller i ’Lady Bird’, ’Little Women’ og senest ’Ammonite’, mens LaKeith Stanfield – kendt fra blandt andet ‘Atlanta’ og ‘Sorry to Bother You’ – blev Oscar-nomineret for sin rolle i ’Judas and the Black Messiah’. Paul Mescal er som nævnt kendt for ’Normal People’, en rolle, der skaffede ham karrierens første Emmy-nominering.

Hvornår ’Foe’ påbegynder produktion afhænger af, hvornår det lykkedes selskabet bag at lande potentielle finansierer.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af