‘Tiger King 2’ lander snart på Netflix – se den nye teaser

‘Tiger King 2’ lander snart på Netflix – se den nye teaser
'Tiger King'. (Foto: Netflix)

Da ‘Tiger King’ landede på Netflix midt i første coronalockdown sidste år, blev den bindegale dokumentarserie som bekendt et kolossalt streaminghit og internetfænomen. Fans af den dystre realityserie kan nu glæde sig over, at Netflix har annonceret en opfølger.

I en ny teaservideo, der præsenterer tjenestens kommende true crime-serier, er ‘Tiger King 2’ nemlig en af titlerne. Netflix afslører ingen premieredato i videoen, men de skriver slutteligt, at alle serierne »kommer snart«.

Teaseren viser desuden en håndfuld korte klip fra den nye sæson om den kulørte dyreparkejer, der blev fængslet for at have hyret en lejemorder til at slå ærkerivalen Carole Baskin ihjel. At dømme efter en tungt bevæbnet politiindsatsstyrke kommer anden sæson heller ikke til at mangle højspændt dramatik.

I videoen er evigt åbenmundede Joe Exotic, der føler sig umanerligt uretfærdigt behandlet, selvfølgelig med på en videoforbindelse fra spjældet. Vi ser desuden et klip med hans tidligere samarbejdspartner, den altid bandana-under-kasket-bærende tigerfan Jeff Lowe. Også Carole Baskin går alvorsfuldt gennem det, der ligner en retslig bygning.

Siden den originale Netflix-series succesfulde premiere har andre aktører igangsat spinoffs baseret på den vilde historie. En fiktionsserie med Nicolas Cage som tigerkongen er sidenhen blevet sløjfet, mens en anden seriemed John Cameron Mitchell og Kate McKinnon i hovedrollerne forsat er på vej.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af