Kommende serie om ’Joe Exotic’ har fundet sin Tiger King

Kommende serie om ’Joe Exotic’ har fundet sin Tiger King
John Cameron Mitchell. (Foto: Tristan Fewings/Getty Images)

Fascinationen af Joe Exotic, aka Tiger King, vil tilsyneladende ingen ende tage.

Historien er blevet malket i ét væk med Netflix-dokumentarserien ‘Tiger King’, der siden førte den sjuskede Dplay-dokumentar ’Surviving Joe Exotic’ med sig.

En fiktionsserie med Nicolas Cage er allerede offentliggjort, men Cage er ikke den eneste skuespiller, der får lov at prøve kræfter med Tiger King-rollen. En anden serie er også på vej – og nu er hovedrollen fundet.

John Cameron Mitchell er manden, der skal portrættere den fængselsdømte zooejer og showmand. Mitchell har en lang film- og tv-karriere bag sig. Blandt andet stod han bag kultfilmen ‘Hedwig and the Angry Inch’, den mindre vellykkede ’How to Talk to Girls at Parties’ og medvirker desuden i Hulu-serien ’Shrill’.

Nu bliver hans næste projekt at finde en indgangsvinkel til rollen som den komplicerede Joe Exotic. Noget, der måske ikke bliver så svært igen:

»Jeg er henrykt over at skulle spille rollen som denne moderne folkelige antihelt. Joe og jeg har samme alder, og ligesom ham er jeg vokset op som queer i Texas, Oklahoma og Kansas, så jeg tror, at jeg ved lidt om denne her fyr og hans desperate forsøg på at erobre en ugæstfri verden«, siger Mitchell.

I ’Joe Exotic’, der i USA får premiere på NBC, USA Network og Peacock, skal Mitchell spille over for Kate McKinnon. Hun har snuppet rollen som Carole Baskin – Exotics bitre rival, som Exotic forsøgte at få snigmyrdet.

Det vides endnu ikke, hvornår serien får premiere.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af