»Jeg var for uskyldig og for homo«: Joe Exotic svarer igen efter afvist benådning

»Jeg var for uskyldig og for homo«: Joe Exotic svarer igen efter afvist benådning
Joe Exotic i 'Tiger King'. (Foto: Netflix)

Da Donald Trump smuttede fra præsidentembedet, nåede han lige at benåde et hav af kriminelle, heriblandt Lil Wayne og Kodak Black.

Men et navn på listen manglede: Joe Exotic, den excentriske tigeravler fra ‘Tiger King’, med det borgerlige navn Joseph Maldonado-Passage.

Derfor tager han nu til genmåle på Twitter, hvor han revser den tidligere præsident og hans søn samt deres »korrupte venner«.

I udtalelsen på Twitter skriver Maldonado-Passage, at han var »for uskyldig og for homo« til at blive benådet. Han anklager også Donald Trump Jr. for at udnytte ‘Tiger King’-berømmelsen til at fremme sine egne sager på sociale medier.

Joseph Maldonado-Passage havde anmodet om at blive benådet, efter han i 2019 blev idømt 22 års fængsel for at hyret en lejemorder til at dræbe sin rival, Carole Baskin.

Derudover blev han dømt for at have dræbt fem tigre, ulovligt salg af tigerunger og for at forfalske dokumenter om de dyr, han havde i sin dyrepark.

Efter anmodningen om benådning blev afvist, har Carole Baskin udtalt til Fox News, at hun er både »lettet« og endelig føler sig tryg.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af