Instruktør opfordrer fans til at råbe op for at få ’Mindhunter’ sæson 3

Instruktør opfordrer fans til at råbe op for at få ’Mindhunter’ sæson 3
Holden Ford over for Jerry Brudos i 'Mindhunter'.

David Finchers Netflix-serie ’Mindhunter’, der i en fiktiv ramme udfoldede sande historier om amerikanske seriemordere, havde fans klistret foran skærmen, mens FBI-agent Holden Ford (Jonathan Groff) udforskede banebrydende interviewteknikker inspireret af kriminologi og psykologi.

Både sæson 1 og sæson 2 modtog 5-stjernede anmeldelser på Soundvenue, men skønt anden sæson lagde heftigt op til en fortsættelse, afviste David Fincher sidste år, mere ‘Mindhunter’ var på tegnebrættet.

Nu har afsnitinstruktør Asif Kapadia imidlertid et forslag til fansene: De skal råbe højt for at få en sæson 3. Det skriver Indiewire.

Kapadia instruerede tredje og fjerde afsnit af sæson 1, og i forbindelse med Netflix’ annoncering af David Finchers kommende Netflix-projekt, dokumentarserien ’Voir’, skriver Kapadia på Twitter:

Tilbage i 2020 fortalte David Fincher til Vulture, at arbejdet med ‘Mindhunter’ havde taget hårdt på ham:

»’Mindhunter’ var en stor mundfuld. Først færdiggjorde vi sæson 1 uden en showrunner, og med mig som afløser på ugebasis. Da vi begyndte at få manuskripter til sæson 2 besluttede jeg, at jeg ikke brød mig om nogen af dem. Så vi smed dem ud og startede forfra«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af