Rooney Mara skal spille skuespillerikon i ‘Call Me By Your Name’-instruktørs nye film

Rooney Mara skal spille skuespillerikon i ‘Call Me By Your Name’-instruktørs nye film
Rooney Mara til Oscar-showet i 2020. (Foto: Kevin Mazur/Getty Images)

‘Call Me By Your Name’-instruktør Luca Guadagnino har fundet hovedrollen til sin kommende film om Hollywood-ikonet Audrey Hepburn.

Og det bliver Rooney Mara, der skal besjæle skuespilleren, der var en af verdens allerstørste stjerner i 50’erne og 60’erne med film som ‘Roman Holiday’, ‘Sabrina’, ‘Breakfast at Tiffany’s’ og ‘My Fair Lady’.

Mara slog igennem i ‘The Social Network’ og David Finchers ‘The Girl with the Dragon Tattoo’ som Lisbeth Salander, mens hun siden har høstet stor hæder for sine roller i film som ‘Carol’ og ‘A Ghost Story’. Hun er snart aktuel herhjemme i Guillermo del Toros ‘Nightmare Alley’.

Hvad Hepburn-filmen kommer til at fokusere på, vides endnu ikke, og manuskriptet er stadig under udarbejdelse. I første omgang skal Guadagnino da også lige forløse sin genforening med Timothée Chalamet i den kommende film ‘Bones & All’.

Vi ved dog, at den kommende film laves hos Apple, der virkelig har store projekter i støbeskeen for tiden – heriblandt også Martin Scorseses næste film, ‘Killers of the Flower Moon’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af