Selena Gomez bryder sammen – se teaseren til dokumentaren ‘My Mind & Me’

Selena Gomez bryder sammen – se teaseren til dokumentaren ‘My Mind & Me’

Udover at være en storsælgende sanger, aktuel i den kritikerroste ‘Only Murders in the Building’ og vært for sit eget madlavningsprogram ‘Selena + Chef’, bliver det senere på efteråret muligt at komme endnu tættere på superstjerne Selena Gomez

Den 30-årige musiker og skuespiller har nemlig en dokumentar på vej, der følger hendes op og ned ture over de sidste seks år af hendes liv og karriere. 

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Teaseren for Apple TV+-dokumentaren ‘My Mind & Me’ er netop landet, og at dømme på både titel og de små brudstykker fra filmen kan man forvente at se en mere rå version af Gomez. 

Selena Gomez, der senest var albumaktuel med det personlige ‘Rare’, har tidligere delt sin diagnose som bipolar og kamp med depression, angst og »følelsesmæssige overgreb« i forbindelse med forholdet til Justin Bieber, som hun dannede par med op igennem 2010’erne. 

Instruktøren bag ‘Selena Gomez: My Mind and Me’ er Alek Keshishian, der udover at have instrueret musikvideoer for blandt andet Gomez stod bag Madonna-dokumentaren ‘I seng med Madonna’. 

‘My Mind & Me’ lander på Apple TV+ 4. november.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af