‘Monster’ og ‘The Watcher’ fornyet med flere sæsoner på Netflix

‘Monster’ og ‘The Watcher’ fornyet med flere sæsoner på Netflix
'Dahmer. Monster: The Jeffrey Dahmer Story'. (Foto: Netflix)

Ryan Murphy har haft stor succes på Netflix over de seneste par måneder med to true crime-serier, ‘Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story’ og ‘The Watcher’.

Nu er begge serier blevet fornyet med nye sæsoner. ‘Monster’ kommer til at fortsætte over yderligere to sæsoner som en antologiserie, der vil følge andre »monstrøse« figurer i historien.

‘The Watcher’ sæson to vil tilsyneladende følge de samme karakterer og følge op på sæsonfinalens tvetydige slutning. Begge serier var oprindeligt annonceret som miniserier.

Jeffrey Dahmer-serien blev en af de største seersucceser for Netflix i år. Serien blev set 934 millioner timer i løbet af sine første 28 dage på platformen, hvilket gør den til den anden mest populære engelsksprogede serie efter ‘Stranger Things’ sæson fire.

Også ‘The Watcher’ er blevet set mange millioner timer på streamingtjenesten og vippede endda kortvarigt ‘Dahmer’ af pinden på den ugentlige, globale top 10.

Serien har Bobby Cannavale, Naomi Watts og Jennifer Coolidge i hovedrollerne og bygger ligesom ‘Dahmer’ på en virkelig historie. Denne gang gælder det et ægtepar (Cannavale og Watts), der flytter ind i deres drømmehus i New Jersey og hurtigt erfarer, at nabolaget langt fra tager imod nytilkomne med åbne arme. Det hele eskalerer, da de begynder at modtage mystiske breve fra en stalker, som går under navnet The Watcher.

Ryan Murphy indgik i 2018 en aftale til 300 millioner dollars med Netflix om at skabe eksklusivt indhold til platformen. Han har tidligere produceret serierne ‘Hollywood‘, ‘Halston’, ‘Ratched‘ og ‘The Politician‘ for Netflix.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af