Guardians of the Galaxy krydser galaksen en sidste gang i traileren til den ventede 3’er

Guardians of the Galaxy krydser galaksen en sidste gang i traileren til den ventede 3’er
'Guardians of the Galaxy Vol. 3'. (Foto: Marvel)

Blot en uge efter ‘Guardians of the Galaxy: Holiday Special’ ramte Disney+, er der nyt fra galaksens vogtere.

Ved Comic-Con Experience i São Paulo i Brasilien i går kunne Kevin Feige og James Gunn nemlig endelig præsentere traileren for den tredje og sidste film i Gunns ‘Guardians of the Galaxy’-trilogi. Det melder Collider.

Traileren skulle oprindeligt været blevet præsenteret i sommer, men grundet bekymringer fra James Gunns side omkring halvfærdigt arbejde med de visuelle effekter, blev den udskudt. Nu er ventetiden officielt forbi.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Til lyden af Spacehogs ‘In the Meantime’ præsenterer traileren en noget mere dyster og emotionel stemning end den sædvanlige letsindede og humoristiske stil, man ellers har været vant til.

Filmens officielle plot synopsis lyder således:

»Peter Quill sørger stadig over tabet af Gamora og samler hans hold til at forsvare universet og en af deres egne – en mission der kan betyde enden for Guardians-vogterne, hvis de ikke er succesfulde«.

‘Guardians of the Galaxy Vol. 3’ har været igennem lidt af en rutschebanetur: Først blev Gunn fyret på grund af en række kontroversielle tweets, siden genansat, da skuespillerne protesterede mod fyringen.

Da den første ‘Guardians’-film udkom i 2014 var den en tiltrængt saltvandsindsprøjtning til Marvel Cinematic Universe med dens anderledes humor og retro-æstetik, hvilket især fremgik af soundtracket.

Udover at dette bliver James Gunns tredje og sidste film i ‘Guardians’-universet, kunne man også forvente, at det (foreløbigt) bliver hans sidste film i Marvel-regi, da Gunn blev hyret til at stå i spidsen for DC-franchisen tilbage i oktober.

‘Guardians of the Galaxy Vol 3.’ forventes at få premiere 4. maj til næste år.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af