Disney genansætter James Gunn som instruktør på ‘Guardians of the Galaxy Vol. 3’

Disney genansætter James Gunn som instruktør på ‘Guardians of the Galaxy Vol. 3’
James Gunn til premieren på "Guardians of the Galaxy" i 2014. (Foto: Anthony Harvey/Getty Images)

Det er snart otte måneder siden, at Disney valgte at fyre James Gunn, da en række af instruktørens mange år gamle tweets om pædofili, 9/11 og voldtægt blev gravet frem. Gunn var hurtig til at undskylde, men Disney nægtede at tage ham til nåde – indtil nu.

Det er Deadline, der kan bekræfte, at den populære instruktør nu igen står i spidsen for den kommende ‘Guardians of the Galaxy Vol. 3’. Instruktøren har i mellemtiden skrevet kontrakt på at instruere ‘Suicide Squad 2’ for konkurrenten DC, men det har tilsyneladende ikke spillet nogen rolle for Disney.

Mange har spekulereret i, om ‘Guardians’-franchisen overhovedet kunne fortsætte uden Gunn, som er højt elsket af både fans og cast. Skuespillerholdet underskrev blandt andet et statement, der skulle overbevise Disney om at gensætte Gunn. Da det ikke lykkedes, truede Dave Batista med sin opsigelse, mens mere end 430.000 fans skrev under på at få instruktøren genansat.

Det rygtedes tidligere, at Disney overvejede at lade ‘Thor: Ragnarok’-instruktør Taika Waititi eller ‘Vice’-instruktør Adam McKay overtage roret. Ifølge Deadline mødtes Disney dog aldrig officielt med nogen af instruktørerne, mens de også skriver, at Disney besluttede sig for at genansætte Gunn for flere måneder siden.

Det er endnu uvist, hvornår ‘Guardians of the Galaxy Vol. 3’ går i produktion. Det virker dog sandsynligt, at det først bliver efter, Gunn har færdiggjort sit arbejde med ‘Suicide Squad 2’.

James Gunn brød sin måneder lange tavshed på Twitter for at fejre nyheden:

Lyt til vores nye podcast SOUNDVENUE STREAMER: Om ‘Leaving Neverland’, ‘Triple Frontier’ og Hollywood vs. Netflix

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af