Kate Winslet har ondt af Tom Cruise efter at have slået hans undervandsrekord

Kate Winslet har ondt af Tom Cruise efter at have slået hans undervandsrekord
Kate Winslet. (Foto: John Phillips/Getty Images)

Tom Cruise har haft et fantastisk 2022 med den enormt succesfulde ‘Top Gun: Maverick’, der indbragte ham et svimlende millionbeløb og høstede roser fra blandt andre Quentin Tarantino.

Men i forlængelse af forrige uges premiere på ‘Avatar: The Way of Water’ har Kate Winslet alligevel ondt af sin skuespillerkollega.

Det var nemlig under optagelserne til netop James Camerons længe ventede ‘Avatar’-opfølger, at Winslet i 2020 slog ‘Mission Impossible’-stjernens Hollywood-rekord for at holde vejret under vand i længst tid.

Cruise satte sin rekord under optagelserne til ‘Mission Impossible: Rogue Nation’ fra 2015, hvor han holdt vejret i seks minutter, men under optagelserne til ‘Avatar: The Way of Water’ smadrede Winslet rekorden med hele syv minutter og 14 sekunder under vand.

»Stakkels Tom«, lyder det nu fra Winslet i et nyt interview med USA Today.

»Jeg mener, jeg kender slet ikke Tom – jeg har aldrig mødt ham i mit liv – men jeg er helt sikker på, at han er meget træt af at høre den her historie om, hvordan jeg smadrede hans rekord«.

Winslet lægger dog ikke skjul på, at det føltes ret tilfredsstillende at detronisere stuntkongen.

»Til gengæld elskede jeg det. Jeg var forbløffet over, hvor god jeg var til det, og hvordan jeg bare blev ved med at blive bedre«.

‘Avatar: The Way of Water’ og ‘Top Gun: Maverick’ har været to af årets største biografsucceser, der for første gang i årevis kastede Marvel af blockbuster-tronen og overbeviste publikum om biografmørkets magi.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af