‘Normale mennesker’-stjerne lander hovedrolle i ‘Gladiator 2’

‘Normale mennesker’-stjerne lander hovedrolle i ‘Gladiator 2’
Paul Mescal. (Foto: Stephane Cardinale - Corbis/Getty Images)

Paul Mescal fik et stort gennembrud med ‘Normale mennesker‘ og har siden stadfæstet sit talent med kunstneriske indiefilm som ‘The Lost Daughter‘ og den storroste ‘Aftersun‘.

Nu har skuespilleren kurs mod sin første blockbusterrolle. Ifølge Indiewire er Mescal nemlig ved at lukke forhandlingerne om at spille hovedrollen i Ridley Scotts ventede opfølger til Oscar-vinderen ‘Gladiator’ fra 2000.

Efterfølgeren udspiller sig 20 år efter handlingen i den oprindelige film. Mescal skal spille Romerrigets nye overhoved, Lucius, som er søn af Connie Nielsens karakter Lucilla og nevø til den afdøde Commodus, som blev spillet af Joaquin Phoenix i den første film.

‘Gladiator 2’ instrueres af Ridley Scott, der også stod bag den første film, som blev en stor succes ved billetlugerne med en omsætning på over 450 millioner dollar, og som desuden vandt fem Oscars, herunder for bedste film.

Mescal har tidligere luftet sin interesse for at spille med i store blockbustere som ‘Top Gun’-filmene, selvom han indtil videre har været påpasselige med at blive fastlåst i en længerevarende filmserie.

Han har da også fortalt til GQ UK, at han ikke har nogen interesse i at medvirke i eksempelvis Marvel:

»Jeg ved, at hvis jeg traf den beslutning, ville jeg ikke vågne op om fem år og være overrasket over, at jeg ikke fik tid til at tage til Tyrkiet og lave en indiefilm i to måneder. Viden er magt«, udtalte Mescal.

Den endelige casting til ‘Gladiator 2’ er endnu ikke bekræftet fra øverste instans, men alt tyder på, at Mescal er så godt som sikret rollen.

Det vides endnu ikke, hvornår filmen går i optagelse, men det sker sandsynligvis inden for det næste år. Først skal Ridley Scott nemlig færdiggøre sin ‘Napoleon’-film med Joaquin Phoenix i titelrollen.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af