DR-hittet ‘Salsa’ vender tilbage – »endnu mere sex og en crazy opdatering af Drift-appen«

DR-hittet ‘Salsa’ vender tilbage – »endnu mere sex og en crazy opdatering af Drift-appen«
Safina Coster-Waldau i 'Salsa'. (Foto: Christian Torp)

Sidste år kårede vi ‘Salsa’ til årets bedste danske serie.

Nu bekræfter instruktør Jonas Risvig, at serien vender tilbage på DR senere i år, og at der er spændende ændringer til universet i vente.

Ikke mindst i form af en vild opdatering til appen Drift, der er omdrejningspunktet for ikke mindst den ene hovedkarakter Umas seksuelle rejse i første sæson.

Safina Coster-Waldau, der vender tilbage til rollen som Uma, løfter sløret for, hvad vi kan forvente os af den kommende sæson:

»’Salsa’ vender tilbage med endnu mere sex, kærlighed, nye karakterer og en crazy opdatering til Drift-appen«, udtaler skuespilleren til Soundvenue. Derudover loves »de samme gode vibes, så man har lyst til at være en del af hele universet«.

Hun bekræfter også, at serien videreudvikler »alt det bedste fra sidste sæson« og endnu en gang er blevet til »gennem workshops og masser af research«.

Derudover kan vi forhåbentlig se, at der bliver større fokus på diversitet i den kommende sæson:

»Drømmen er også, at vi med den nye sæson skruer op for diversiteten og nuancerne hele vejen rundt. Og derudover er der også bare garanti for drama, on musik og vilde fester«, udtaler Safina Coster-Waldau.

Produktionen er således allerede i gang og taknemmelige for at vende tilbage til skærmen:

»Generelt er det bare mega fedt, at vi får lov til at lave en til sæson, da det uden tvivl har været en af de fedeste produktioner at være en del af, fordi vi som spillere har en stemme, og alle, både foran og bag kameraet, vil ‘Salsa’ så meget«.

Da ‘Salsa’s første sæson ramte DR i sommeren 2022, kaldte Soundvenues anmelder Johanne Høgfeldt den »alt det seksualundervisningen i skolen ikke er« og fremhævede ved finalen serien for at fokusere på unge kvinders lyst, samtykke, venindeskab og de realistiske sexscener.

Foruden en ny sæson er der også en opfølger til ‘Salsa’ på vej i bogform.

‘Salsa’ sæson 2 får premiere på DR til efteråret.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af