Efter demens: Demi Moore deler første video af glad Bruce Willis, der fejrer fødselsdag

Efter demens: Demi Moore deler første video af glad Bruce Willis, der fejrer fødselsdag
Bruce Willis, 2018. (Foto: Rich Fury/Getty Images)

Det seneste år har uden tvivl været hårdt for Bruce Willis og hans familie. I 2022 indstillede skuespilleren karrieren på grund af sygdom og sidste måned fik han så konstateret demens.

Alligevel ser actionlegenden ud til at holde fanen højt. Skuespiller og Willis’ ekskone Demi Moore delte i går aftes en video på sociale medier af Willis, der fejrer sin 68-årsfødselsdag med kage og sang.

Og humøret ser heldigvis ud til at være højt taget omstændighederne i betragtning. Willis joker i hvert fald, da han skal puste lysene på sin kage ud – til stor morskab for hans familie.

»Tillykke med fødselsdagen, BW! Så glad for, at vi kunne fejre dig i dag. Jeg elsker dig og vores familie. Tak til jer alle for kærligheden og de varme tanker – vi mærker dem«, skriver Demi Moore på Instagram.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Tidligere på måneden var Willis’ kone ude med en bøn til paparazzifotografer om at give skuespilleren plads, når han bevægede sig uden for sit hjem.

»Til videofolkene: Vær venlig at lade være med at råbe ad min mand for at spørge ham, hvordan han har det. Drop woo-hoo-lydene og yippee ki-yay-lydene. Giv ham hans plads. Tillad vores familie eller hvem end, der er sammen med ham den dag, at få ham sikkert fra A til B«, sagde hun blandt andet.

Bruce Willis har siden ‘Die Hard’ været en af amerikansk films største actionstjerner med andre værker som ‘The Last Boy Scout’, ‘Det femte element’ og ‘Unbreakable’.

Hans karakterroller tæller ‘Pulp Fiction’, ‘Den sjette sans’, ’12 Monkeys’, ‘Unbreakable’, ‘Sin City’ og ‘Motherless Brooklyn’.

Hans sidste film bliver actionfilmen ‘Assassin’, der får premiere i år.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af