Se rollelisten til ny ‘Alien’-film fra manden bag en af sidste årtis bedste gysere

Se rollelisten til ny ‘Alien’-film fra manden bag en af sidste årtis bedste gysere
David Finchers 'Alien 3'. (Foto: PR)

‘Alien’-franchisen lever videre.

Tidligere på året blev det annonceret, at ‘Fargo’-skaber Noah Hawley desuden skal lave en ‘Alien’-serie. Og nu har producenterne bag filmserien desuden annonceret, at den niende ‘Alien’-film går i optagelse i næste uge.

Samtidig har de løftet sløret for rollelisten og præmissen for filmen, der ifølge den officielle synopsis kommer til at følge en gruppe unge mennesker i en afsidesliggende verden, som ender i konfrontation med den mest skræmmende livsform i universet.

Hovedrollen indtages af Cailee Spaeny, der tidligere har medvirket i blandt andet ‘Mare of Easttown‘, ‘The First Lady‘ og ‘Devs‘.

Hun bliver flankeret af de unge talenter David Jonsson (‘Industry’), Archie Renaux (‘Shadow and Bone’), Isabela Merced (‘Rosaline’), Spike Fearn (‘The Batman’) og Aileen Wu (‘Away from Home’).

Det er gyserinstruktøren Fede Alvarez, der skal instruere filmen. Han har tidligere stået bag invasion-gyseren ‘Don’t Breathe’, som vi kårede til en af sidste årtis bedste gysere.

Alvarez har en del erfaring med at reboote store franchises, om end med blandet held. Han stod senest bag det andet Hollywood-reboot af sagaen om Lisbeth Salander, mens han også har produceret Netflix’ nye ‘Texas Chainsaw Massacre’-reboot. Han fik sin instruktørdebut med et ‘Evil Dead’-reboot.

Der er endnu ikke fastsat en premieredato for filmen.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af