‘Black Mirror’ er tilbage – se første teaser med dansk talent og ‘Breaking Bad’-stjerne

‘Black Mirror’ er tilbage – se første teaser med dansk talent og ‘Breaking Bad’-stjerne
Aaron Paul i Netflix-afsnittet 'Beyond the Sea'. (Foto: Netflix)

Det er efterhånden fire år siden, at den seneste sæson af ‘Black Mirror’ ramte Netflix.

Charlie Brookers tankevækkende, spekulative, filosofiske, twistrige sci-fi-serie blev et fænomen, efter serien blev genoplivet af Netflix med sæson 3 i 2016, og har vel sagtens været en af streamingtjenestens mest omtalte titler nogensinde.

At ventetiden siden sæson 5 har været så lang, skyldes blandt andet, at Brooker satte produktionen på pause under coronapandemien.

Men nu er sæson 6 på trapperne, og Netflix har netop annonceret den første teaser:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Forsmagen røber ikke så meget om koncepterne i de enkelte afsnit, men er et forførende moodboard for den særlige ‘Black Mirror’-stemning, hvor intet er, hvad man skulle tro. Men at dømme efter de små klip befinder vi os både i fortiden (?), nutiden (??) og fremtiden (???).

Med danske øjne er det særligt interessant, at vi får et glimt at skuespiltalentet Clara Rugaard, som har en rolle i serien. Man ser hende første gang i en bil 16 sekunder inde i videoen. Rugaard har tidligere haft en hovedrolle i Netflix-serien ‘I Am Mother’.

Også ‘Breaking Bad’-stjerne Aaron Paul, ‘Atlanta’-stjerne Zazie Beetz og ‘Schitt’s Creek’-stjerne Annie Murphy. Også Salma Hayek, Michael Cera, Josh Hartnett, Paapa Essiedu, Rob Delaney, Rory Culkin og Himesh Patel er på rollelisten.

‘Black Mirror’ sæson 6 får premiere i juni – den helt specifikke dato er endnu ikke offentliggjort.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af