Brad Pitt vs. Ben Affleck: Gwyneth Paltrow afslører, hvem af hendes 90’er-kærester der var bedst i sengen

Brad Pitt vs. Ben Affleck: Gwyneth Paltrow afslører, hvem af hendes 90’er-kærester der var bedst i sengen
Gwyneth Paltrow og Brad Pitt i 1996. (Foto: Kevin Mazur Archive/WireImage/ Getty Images)

Filmstjernen med den særegne lisvstil og spisevaner Gwyneth Paltrow fortæller i denne uge om sine tidligere romantiske forhold i podcasten ‘Call Her Daddy’ med vært Alex Cooper, der vanen tro kommer tæt på sine gæster under interviews.

Paltrow, der for kort tid siden vandt en meget omtalt retssag om en skiulykke, fortæller i podcasten om de to filmstjerner, hun henholdsvis datede og var forlovet med i 90’erne: Ben Affleck og Brad Pitt.

Hun fortæller, at det var kærlighed ved første blik, da hun mødte Pitt under optagelserne af David Finchers ‘Seven’.

»Vi sagde på en måde ‘hej’ på set, og det var kæmpe, kæmpe kærlighed ved første blik. Det var skørt«.

Cooper fik også Paltrow til at lege en leg, hvor hun sammenlignede de to mænd på punkterne: Bedste romantiker (Pitt), komiker (Affleck), kysser (uafgjort) og sexpartner. Angående sex sagde hun:

»Det er virkelig svært, fordi Brad var ligesom den der ‘stor kemi, dit livs kærlighed’ på det tidspunkt, og så var Ben teknisk fremragende«, og »jeg fatter ikke min datter hører det her«.

Sammenligningen mellem de to stjerner begynder omkring 17 minutter inde i afsnittet herunder:

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Når det kom til at sammenligne Affleck og Pitts evner som skuespillere, sagde Paltrow:

»De er begge to så talentfulde. Jeg tror – og Ben er en stor forfatter og instruktør – men jeg ville nok sige, at baseret kun på skuespil: Brad. Hvis man tænker på alle de meget forskellige roller, han har lavet … Ben er også god. De er begge to gode«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af