Kriseramte Marvel overvejer angiveligt at hente det oprindelige ’Avengers’-hold tilbage

Kriseramte Marvel overvejer angiveligt at hente det oprindelige ’Avengers’-hold tilbage
'Avengers'. (Foto: Marvel Studios)

Hvor en film med Marvel Cinematic Universe-stemplet tidligere betød en garanteret succes, befinder Marvel Studios sig nu i en mindre krise. Underskud, rygter om dårlige arbejdsforhold og senest en voldssag mod skuespilleren Jonathan Majors har placeret studiet i en sårbar position.

Så nu overvejer overhoved Kevin Feige og co. angiveligt at bringe de tunge skyts ind for at redde MCU-fremtiden. Det skriver Variety.

Ifølge en kilde pønser Disney på at genoplive det originale ‘Avengers’-hold. Det vil sige at hente Chris Evans, Scarlett Johansson, Chris Hemsworth og Robert Downey Jr. tilbage til deres ellers pensionerede roller.

Den dristige strategi er resultat af en række møgsager i studiet. Den længeventede ‘Blade’ med Oscar-vinder Mahershala Ali er udskudt på ubestemt tid, og Brie Larsons ‘The Marvels’ var angiveligt underlagt omfattende reshoots.

Bag kulisserne er studiet også plaget af historier om dårlige arbejdsforhold for VFX-specialister, som desværre har efterladt et tydeligt aftryk i produkterne.

Eksempelvis blev ’Ant-Man and the Wasp: Quantumania’ ifølge Variety bredt kritiseret for at indeholde halvfærdige visuelle effekter. Filmen blev også et kommercielt flop i Marvels øjne.

Oveni hatten står studiet overfor en række voldssager mod Jonathan Majors, der spiller universets nye superskurk, Kang The Conqueror.

Evans, Johansson, Hemsworth og Downey Jr. har ellers sagt endegyldigt farvel til deres roller i superhelteuniverset, hvor flere af karakterne da også er døde eller rejst tilbage i tiden.

Skulle skuespillerne ønske at vende tilbage til deres superhelteroller, burde det dog ikke blive et dramatisk problem. Det er trods alt en stolt tradition i tegneserier at aflive og genoplive karakterer, som det passer forfatterne.

Ifølge Variety vil den største udfordring for genforeningen ganske enkelt være økonomisk. Alene Robert Downey Jr.s løn for ‘Iron Man 3’ lå angiveligt på omkring 25 millioner dollars (omkring 175 millioner danske kroner). Så hvad studiet må hoste op med for en eventuel ‘Avengers’-genforening kan ikke blive billigt.

Marvel Studios har ikke kommenteret på rygterne.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af