Matthew Perry ønskede, at Zac Efron skulle spille ham i biopic

Matthew Perry ønskede, at Zac Efron skulle spille ham i biopic
Zac Efron, Leslie Mann og Matthew Perry til premieren på '17 Again' i 2009. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

I slutningen af oktober blev det offentliggjort, at ’Friends’-stjernen Matthew Perry var gået bort i en alder af 54. Siden da har hans venner og kollegaer fortalt om hans sidste dage, hvor han eftersigende var »et rigtigt godt sted« med masser af planer for fremtiden.

Én af de fremtidsplaner indebar et biopic om Perrys eget liv. Og han havde allerede en skuespiller i tankerne til rollen som Matthew Perry: Zac Efron.

Det skriver Entertainment Tonight, der har interviewet tv-vært Athenna Crosby, der var én af de sidste, der talte med ham før hans død.

»Han lavede jokes hele tiden. Han snakkede med mig om de kommende projekter, han gerne ville arbejde på. Han var meget optimistisk omkring fremtiden«, fortalte hun om deres møde.

»Han sagde, at han ønskede at lave en film om sit liv. Og han havde arbejdet sammen med Zac Efron før på en film, og han sagde, at han ville have Zac Efron til at spille en yngre version (af ham selv, red.). Og at han ville spørge ham om det snart«.

Denne biopic ville blive genforening af Perry og Efron, der tidligere har spillet sammen i ’17 Again’. I filmen spiller Perry en mand i midtvejskrise, der transformeres tilbage til sit 17-årige jeg, som spilles af Zac Efron.

Biopic’en ville ifølge Crosby fokusere på Perrys livslange kamp mod afhængighed af stoffer og alkohol, og hvordan han fandt vej ud af det:

»Han glædede sig virkelig bare til at dele mere ud af sin historie og sin vej ud af afhængighed – og virkelig kæmpe for den sag for at hjælpe flere mennesker. Så han var så optimistisk og glad for alt det, han ville gøre«.

Zac Efron har ikke kommenteret på udtalelserne.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af