Sebastian Bull får Sidse Babett Knudsen som fangevogter i kommende fængselsthriller fra ‘Den skyldige’-instruktør

Sebastian Bull får Sidse Babett Knudsen som fangevogter i kommende fængselsthriller fra ‘Den skyldige’-instruktør
'Vogter'. (Foto: Jasper J. Spanning)

Det er ikke længe siden, at DR-dramaserien ‘Huset’ løb over skærmen, men fængselsfeberen i det danske underholdningslandskab fortsætter heldigvis.

Snart kan man se frem til spillefilmen ‘Vogter’ instrueret af Gustav Möller (‘Den skyldige’), der med Sidse Babett Knudsen og Sebastian Bull i hovedrollerne er fortællingen om et skæbnesvangert møde indenfor murene.

Den handler nemlig om den dedikerede fængselsbetjent Eva, der bliver sat på moralsk prøve, da en af fængslets nye indsatte er et gammelt bekendtskab. Den unge mand Mikkel som er dømt for at have slået hendes søn ihjel.

Svenske Gustav Möller vakte opsigt med sin spillefilmsdebut som instruktør ‘Den skyldige’ fra 2018, der blev kaldt en »en af de mest overrumplende danske debutfilm i de seneste år« af Soundvenues anmelder. I ‘Vogter’ har Möller igen Emil Nygaard Albertsen med som manuskriptforfatter.

Filmen markerer Sebastian Bulls første store filmhovedrolle. Tidligere har han imponeret i serien ‘2 Døgn’ og spinoff-serien ‘2 Døgn: Frit Land’, samt mindre roller i tv-serier som ‘Limboland’, ‘Puls’ og ‘Doggystyle’. Han debuterede i Thomas Vinterbergs ‘Submarino’ og spillede derefter også Thomas Bo Larsens søn i ‘Jagten’.

Sidse Babett Knudsen kunne for nylig ses i Netflix-filmen ‘Ehrengaard: Forførelsens kunst’ og medvirker desuden i østrigske Jessica Hausners ‘Club Zero’, der vakte opsigt på årets Cannes-festival.

I ‘Vogter’ finder man udover hovedrolleindehaverne navne som Dar Salim, Jacob Lohmann og Marina Bouras på rollelisten.

Filmen får premiere i 2024, men den præcise dato er endnu ukendt.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af