Andrew Scott indtager kendt svindlerrolle i Netflix-serien ’Ripley’ – se første teaser

Andrew Scott indtager kendt svindlerrolle i Netflix-serien ’Ripley’ – se første teaser
Andrew Scott som Tom Ripley i 'Ripley'. (Foto: Netflix)

Mange er sikkert bekendte med Matt Damon i rollen som den luskede Tom Ripley i filmen ’The Talented Mr. Ripley’ fra 1999. Patricia Highsmith introducerede karakteren i bogen af samme navn fra 1955, og siden da er det blevet til mange forskellige filmatiseringer af den notoriske svindler.

Nu får bogen endnu en nyfortolkning, når serien ’Ripley’ rammer Netflix til april, med en opsigtsvækkende mand i hovedrollen.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’Ripley’ handler om den fattige Tom Ripley, der bliver hyret af den velhavende Herbert Greenleaf til at rejse til Italien for at overbevise hans søn, Dickie, om at komme hjem til New York. Ripley indhylles dog i Dickies livsstil og bliver besat af ham i en grad, der får fatale konsekvenser.

Andrew Scott, der er kendt fra ’Fleabag’, ’Sherlock’ og snart aktuel i ’All of Us Strangers’, indtager hovedrollen som titelfiguren Tom Ripley overfor Johnny Flynn, som nogle vil kunne genkende fra ’Emma’, i rollen som Dickie Greenleaf. Derudover er John Malkovich og Dakota Fanning at finde i biroller.

Den garvede manuskriptforfatter Steven Zaillian står i spidsen for at instruere og skrive alle episoderne. Foruden at have ført pennen som medforfatter på ’Schindlers Liste’, ’Gangs of New York’ og ‘The Irishman’ ,har han også skrevet HBO-thrilleren ’The Night Of’, som havde Riz Ahmed i hovedrollen. Zaillian er også idémanden bag optagelsernes sort/hvide æstetik, der giver serien et noir-element.

’Ripley’ får premiere på Netflix 4. april.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af