Blot tanken om mere berømmelse gør Paul Mescal »dybt deprimeret«

Blot tanken om mere berømmelse gør Paul Mescal »dybt deprimeret«
Paul Mescal. (Foto: Vivien Killilea/Getty Images)

Det har været noget af en optur for Paul Mescal siden gennembrudsrollen i miniserien ’Normal People’.

Skuespillerens Oscar-nominerede præstation i ’Aftersun’ har gjort ham til et varmt navn i Hollywood og snart venter hans imødesete samspil med Andrew Scott i spøgelsesromancen ’All of Us Strangers’ – og ikke mindst en hovedrolle i Ridley Scotts ’Gladiator 2’. Mescals første store blockbuster-rolle, hvor han skal spille rollen som Lucius Verus over for Denzel Washington, Pedro Pascal og Connie Nielsen.

Selv indrømmer skuespilleren dog, at han frygter den opmærksomhed, castingen i den store Hollywood-film kan give ham. Det fortæller han i et interview med The Times UK.

»Jeg ved ikke, hvad forskellen bliver. Måske er det naivt. Betyder det, at jeg vil blive stoppet mere på gaden? Det ville gøre mig dybt deprimeret, og jeg håber ikke, det passer«, forklarer Mescal.

Mescal har siden gennembruddet forsøgt at holde sig ude af mediernes søgelys og været selektiv med sine roller. Han slettede blandt andet sine sociale medier af frygt for at gøre sine fans trætte af ham.

Skuespilleren langer dog også ud efter den magt popularitet på sociale medier tillægges. »Det skræmmer mig. Skuespil bør aldrig reduceres til antallet af ens Instagram-følgere«, udtaler han.

‘Gladiator 2’ får premiere 22. november 2024.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af