Se Armie Hammer tage dybfølt afsked med sin bil, fordi han har ikke råd til benzin

Se Armie Hammer tage dybfølt afsked med sin bil, fordi han har ikke råd til benzin
Armie Hammer. (Foto: Aurore Marechal/ABACAPRESS)

Det er gået ned ad bakke for ‘Call me by Your Name’-stjerne Armie Hammer, siden han i 2021 blev anklaget for seksuelt overgreb, mens hans beskeder til flere kvinder med seksuelle fantasier om voldtægt og kannibalisme blev offentliggjort.

På det seneste lader det dog til, at skuespilleren, hvis karriere har ligget brak i et par år, er klar til at være i søgelyset igen. Det skyldes ikke mindst, at voldtægtsanklagerne mod ham blev droppet på grund af utilstrækkelige beviser.

Hammer fortalte tidligere på sommeren, at han er »taknemmelig« for alle dele af forløbet. Nu er han også flyttet tilbage til Los Angeles »for at starte et nyt liv«, fortæller han på Instagram, men det kræver åbenbart en økonomisk omprioritering.

I går delte han således en mærkværdig video på Instagram, hvor han tog afsked med sin elskede bil, fordi han simpelthen ikke har råd til at betale for benzinen.

»Det her er min truck. Jeg købte den til mig selv i 2017, som en julegave til mig selv, fordi jeg har haft pickup-trucks i lang tid, og jeg har elsket denne truck intenst og kørt lange roadtrips i den. Siden jeg er kommet tilbage til L.A., har jeg puttet benzin i den for omkring 400 eller 500 dollars, og jeg har ikke råd til det«, forklarer han.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hvis der var nogen, der bekymrede sig om, hvordan i alverden Hammer så skal komme omkring, har han fundet en mere økonomisk løsning i form af en »lillebitte« hybridbil.

»Jeg bliver bare ved med at fortælle mig selv, at den bliver nemmere at parkere, og at benzinen vil være billigere«, lyder det i videoen, hvorefter han takker køretøjet med ordene: »Mange tak. Du har taget mig langt, og jeg sætter pris på det hele«.

Mange har bidt mærke i ironien i, at lige netop Hammer må skære ned på benzinforbruget, da Hammers oldefar, Armand Hammer, var oliemogul i 1950’erne (den ubehagelige historie om ham fortælles i dokumentaren ‘House of Hammer’). Dog har Armie Hammer for nylig fortalt som gæst i Bill Mahers podcast, at han ikke vil bede sin velhavende familie om penge.

Måske har Hammer fundet inspiration til at dele sin finansielle tilbagegang med sine fans hos Kevin Spacey. Den ældre skuespiller, der ligeledes har været igennem en karrierederoute på grund af overgrebsanklager, græd for nylig i stolen hos tv-vært Piers Morgan, fordi han var blevet nødt til at sælge sit hus.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af