Cardi B og Madonna slutter fred efter Twitter-krig

Cardi B og Madonna slutter fred efter Twitter-krig
Cardi B. (Foto: Arturo Holmes/Getty Images)

Weekenden bød på en mindre ordkrig mellem Madonna og Cardi B, men nu lader det til, at de to stjerner er blevet gode venner igen.

Det kunne Cardi B selv afsløre søndag aften, hvor hun skrev på Twitter, at hun havde snakket med popikonet, og at »det var smukt«.

Det blev efterfulgt af et opslag fra Madonna, som skrev: »Jeg elsker dig, Cardi B. Det har jeg altid gjort, og det vil jeg altid gøre«.

Fejden mellem de to blussede op efter en Instagram story fra Madonna, hvor hun hævdede, at hun havde banet vejen for, at kvindelige stjerner som Kim Kardashian, Miley Cyrus og netop Cardi B kunne udtrykke deres seksualitet uden kritik.

Hun påpegede blandt andet, hvordan hun måtte kæmpe sig igennem flere års fordomsfulde interviews, hvor hun blev gjort til skamme og kaldt for skældsord som luder.

Hendes opslag blev afsluttet med et »Selv tak, bitches« og en klovne-emoji, hvilket ikke faldt i god jord hos rapperen, der udtrykte sin skuffelse i et nu slettet tweet:

»Jeg har vitterligt hyldet hende [Madonna, red.] så mange gange, da jeg voksede op med hendes musik«, skrev hun og tilføjede: »Hun kan sige, hvad hun sige, uden at skulle bruge klovne-emoji og blive kæk«.

Nu lader det dog til, at luften altså er blevet renset mellem de to, og at alt er lutter løjer igen.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af