Pedro Pascal revser homofober på Instagram

Pedro Pascal revser homofober på Instagram
Pedro Pascal i 'The Last of Us'. (Foto: HBO Max)

Pedro Pascal er aktuel i både ‘The Last of Us’ og tredje sæson af ‘The Mandalorian’, som netop har haft premiere, men lige nu stjæler han mest overskrifter for sin aktivitet på Instagram.

Det sker, efter han lagde et billede af Pride-flaget og Bob Dylan-teksten »The answer my friend is blowin’ in the wind«.

Opslaget kommer i kølvandet på to omgange review bombing, som lader til udelukkende at have ramt to LGBTQ+-fokuserede afsnit af ‘The Last of Us’.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Opslaget har ikke overraskende ført til hadske beskeder i skuespillerens kommentarfelt, hvilket han dog ikke har meget tilovers for.

Flere brugere har skrevet, at de ikke længere vil følge ham på Instagram, hvortil han blot svarer med forskellige udgaver af »farvel!«, ligesom der er mange bræk-smileyer.

Og da en bruger tilføjede, at Pascal havde været hans yndlingsskuespiller indtil Pride-opslaget, var der ikke meget sympati at komme efter:

»Det var en skam. Eller vent, jeg er pisse ligeligeglad«, skriver han i et af de mange svar, som en Twitter-bruger har samlet billeder af.

Det burde ikke komme som den store overraskelse, at Pascal er så striks over for homofobiske udfald.

Skuespilleren har tidligere vist sin uforbeholdne støtte til LGBTQ+-miljøet, ikke mindst på grund af søsteren Lux, der er trans, lige såvel som hans nuværende ‘The Last of Us’-kollega Bella Ramsey, der identificerer sig som nonbinær.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af