10 stilsikre nye skuespillerinder på Instagram

Blandt andre Adèle Exarchopoulos, Hailee Steinfeld og Emily Ratajkowski viser god stil også uden for det store lærred.

sv_splitfoto-2015-gal-1   svo_splitfoto-2015-gal-2   soundvenue-2015-gal-31   soundvenue-2015-gal-4@gal_gadot

1. Gal Gadot

Den israelske skuespiller og model er bedst kendt for sin rolle i de hårdtpumpede ‘Fast and Furious’-film, men hun står foran et gigantisk gennembrud næste år i rollen som Wonderwoman i Zack Snyders ‘Batman v Superman: Dawn of Justice’.

Uden for lærredet viser Gadot lige så benhård, stilsikker smag, når hun klæder sig i klassiske herreskjorter, blazere og tidsløse jeans i enkle, men skarpe outfits. Hendes brug af farver holder sig på et absolut minimum – hun er glad for hvid og sort med få glimt af bløde douche-farver.

Se flere stilfulde skuespillerinder på de følgende sider – bl.a. Emily Ratajkowski og ‘Orange Is the New Black’s Samira Wiley.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af