Ugens bedste sneaker-nyheder – Yeezy, mange Air Force 1 og de nye Vapormax

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.
Ugens bedste sneaker-nyheder – Yeezy, mange Air Force 1 og de nye Vapormax

yeezy-runner

Yeezy-uge

Ja, du har nok opdaget, at Kanye West afholdt sit femte Yeezy-show i New York, og manges øjne var naturligvis rettet mod gulvet for at se, hvad næste udspil bliver på skofronten. Som ventet fik vi den Yeezy Runner, som Kanye har teaset i noget tid. Ikke den hvide, som han selv blev spottet i før showet, men til gengæld tre andre colorways – en triple black, en hvid med turkis detalje og en flerfarvet med grå base.

yeezy-runner2
Skoene havde samme mere markante og kraftige sål, som Demna Gvasalia viste i januar under Balenciagas herreshow. Det vides selvfølgelig ikke endnu, hvornår den første colorway af den ny model kommer i handlen.

Til gengæld skulle det være sikkert og vist, at en zebra-colorway af Yeezy Boost 350 V2 er lige om hjørnet.


nike-vapormax

Nike VaporMax får releasedato

Modellen er allerede blevet teaset med et Comme des Garçons-collab, men nu får den endelig officiel release. Det sker den 26. marts, hvor en platin og en rød/hvid colorway af den videreudviklede Air Max-model lander. Skoen inkorporerer Flyknit og Flywire, men den egentlige innovation er i sålen, hvor luftpuden nu er så slidstærk, at den kan ligge frit uden en ekstra sål. Det skulle skabe større fleksibilitet.

nike-vapormax-platinum
Læs mere om modellen hos Nike. Prisen bliver cirka 1.350 kroner.


white-mountaineering-adidas-superstar-slip-on

Mere fra White Mountaineering og Adidas

Vi har allerede fået nogle fede NMD- og EQT Support Future-reworks fra de to samarbejdspartnere, men nu sniger de lige to versioner af Superstar Slip-On ind. Udover ovenstående slipper de også en hvid colorway den 24. februar. Skoen er primært lavet af Primeknit, men med læderdetaljer og den karakteristiske gummisnude. Modellen forventes at koste 1.050 kroner.


air-force-one-ultra-flyknit

Tre takes på Air Force 1

Det er en af Nikes mest populære silhuetter, som konstant får nyt look og videreudvikles. I denne uge er der landet en ny Air Force 1 Ultra i en letvægtsversion med en overdel i Flyknit samt lidt visuelt lir i form af sølvdetaljerne på blandt andet Swoosh, hæl og pløs. Modellen skulle komme til salg i dag i udvalgte butikker og online.

nikeairforce1-redwhite
Nike er også klar med den her Vandal-inspirerede Air Force 1, der er lavet i hvid canvas, mens de røde linjer og gummisålen giver den høje silhuet sit særpræg. Modellen kan bestilles hos Packer og koster 765 kroner.

nike-sf-af1-camo
Endelig er der også en ny colorway af Special Field Air Force 1-modellen, der en af de flotteste vinterklare sneakers på markedet. Den nye version tager militærreferencerne fra dobbeltstropperne videre med camouflageprintet på hælen, der synes som et oplagt match. Modellen bliver sat til salg i dag hos blandt andre Notre, hvor den koster 1.250 kroner.


trapstar-puma-cell

Trapstar former Puma

Det er tredje gang, at det engelske streetwear-brand givet et bud på Cell Bubble-modellen. Denne gang kører de en no bullshit-tilgang med det hvide look på slip-on-silhuetten med det markante snøresystem. Skoen koster 1.000 kroner hos Trapstar.


adidas-nmd-r1-tonal-pack

NMD-restock

Den såkaldte ‘Tonal Pack’, der indeholdt tre monokrome colorways af NMD_R1, var ekstrem populær sidste år, og nu får de røde, hvide og sorte sneakers en tur til i manegen i Europa, når de igen lander på butikshylder den 25. februar. Det lader dog ikke til, at nogle danske butikker får skoen, men svenske Caliroots gør til gengæld. Prisen er 1.249 kroner.


nike-air-max-uptempo

Stilren Uptempo

Ja, antallet af triple-colorways, altså monokrome design, synes ikke at aftage. Nu er Nike også snart klar med denne helt hvide version af Air Max Uptempo. Der er ikke så meget at sige, andet end at de klæder det kraftige sneaker. Det vides dog ikke, hvornår den nye colorway bliver sat til salg.


adidas-acapulco

Nye Adidas-loafers

Som om sneakers sidder på mere og mere af skomarkedet og fylder meget på catwalks hos selv de mest highend-mærker, så er det åbenbart ikke nok for Adidas. Det tyske sportsmærke er nemlig snart klar med denne penny loafer-inspirerede model, Acapulco. Så pas på Gucci – eller… Skoen forventes at komme til salg den 1. marts og koste 550 kroner.


fila-court-deluxe

Fila med stropper

De minder meget om de strop-varianter, vi har set af blandt andet Stan Smith og senest Pumas Basket-model, men ja, Filas bud holder også. Den enkle sneaker med de lyserøde detaljer fås dog også med snørebånd. Lige nu skal du dog have dem shippet fra Korea, hvor Fila sælger dem til 480 kroner.


clear-weather-cloud-stryk

Slip-on fra Clear Weather

Det amerikanske skomærke er klar med denne nye model, Cloud Stryk, der ligger sig i slipstrømmen af mange af de neopren slip-on-modeller, hvor snørebåndene mere er til pynt, som vi blandt andet kender fra danske Arkk. Den relativt hvide model piftes op af få røde detaljer, men fås også i en triple black-colorway. Skoen koster 900 kroner hos Clear Weather.


Airjordan-shine

Skinnende Air Jordans

Nike har hygget sig med flere Air Jordan-modeller og givet den sorte læderoverdel en skinnende overflade, ligesom sålen på de tre sko også har fået et farverigt skær. Det drejer sig om Air Jordan I, VI og XXXI-modellerne, som er til salg hos Nike nu.

Læs også: Spike Lee bruger costumized sneakers til at vise Trump-foragt

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af