The Raveonettes

Så blev det atter jul i den lille Rave-familie. Tre år efter duoens sukkersmurte julesang ‘The Christmas Song’ spredte lys under juletræet, har julemand Sune Wagner og juledame Sharin Foo givet os den bedste gave til vores forventningsfulde juleører.

De to glade giveres tredje ep-udspil dette efterår indeholder fire små, nuttede gaver, som de næsten hele vejen selv har sat sammen i deres amerikanske musikværksted i New York. Og selvom julen i Rave-familien selvfølgelig er både sød og fed, så er den også nogle gange ganske vemodig og ensom.

Derfor lægger de ud med klassikeren ‘Christmas (Baby Please Come Home)’, hvor elektroniske beats og sørgmodig vokal i bedste Suicide-stil understreger længslen efter kærlighed under ‘hjerternes fest’. Lidt mindre længselsfuldt og lidt mere julesødt fortsætter juleduoen i de selvkomponerede tre efterfølgere, uden at man står i sukker til op over halsen bagefter.

Sunes altid himmelske toner fra guitaren sætter til gengæld tyk streg under hans talent for at skrive sange, der drysser med magi, som var det længe ventet sne på en juleaften. Sangene med de sigende titler ‘Christmas Ghost’, ‘Christmas in Cleveland’ og ‘Come on Santa’ er simpelthen små perler, der glimter som de fineste glaskugler på træet. Og således blev det altså en rigtig Rave-jul i den lille Rave-familie, som gavmildt har været tidligt ude med hele tre ep-gaver til os alle.

The Raveonettes. 'Wishing You a Rave Christmas'. Ep. Auditorium/A:larm.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af