Raske Penge og Lady Smita starter festen på Okay Funkys ‘Bangarang’

Raske Penge og Lady Smita starter festen på Okay Funkys ‘Bangarang’

D.O.N.E. Music er navnet på et nyt pladeselskab, som Sony sammen med dj og producer Emil Lange har søsat for at dyrke den elektroniske undergrund. Første single på pladeselskabet er ‘Bangarang’, der er en omgang remøbleret afrobeat kreeret af kvartetten Okay Funky, der er sammensat af fire rutinerede dj’s og producere fra den københavnske klubscene. Nummeret er til klubben, og med som vokale gæster finder man Raske Penge og Lady Smita.

»Vi havde alle fire været dj’s i mange år og været med gennem forskellige elektroniske bølger. Og vi har aldrig bare lyttet til dance chartens top 40, men til musik fra hele verden. Så vi var kommet til et sted, hvor vi kunne nørde og vælge og vrage. Kan vi godt lide trommerne fra en afrikansk undergenre, bruger vi det. Kan vi godt lide måden, vokalerne bliver klippet i en særlig brasiliansk niche, bruger vi det«, siger gruppens ene fjerdedel, Linus Ellesøe-Ditzel.

Læs også: Video: Niklas og Raske Penge prædiker karma på ny single

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af