ASAP Rockys nye album er færdigt – FKA Twigs og Lykke Li gæster

ASAP Rockys nye album er færdigt – FKA Twigs og Lykke Li gæster

ASAP Rocky fortalte i sidste måned, at hans kommende album og efterfølger til ‘Long.Live.A$AP’ fra 2013 er godt undervejs, men i et nyt interview med Billboard på SXSW-festivalen har rapperen nu afsløret, at albummet er færdigt og byder på en række lovende samarbejder.

»Det kommer snart – seriøst snart«, udtalte Rocky i interviewet, hvilke kunne tyde på en hurtig releasedato i stil med Kendrick Lamar eller Earl Sweatshirts nye album. Albummet har endnu ingen titel, men rapperen løftede sløret for, at både FKA Twigs, Lykke Li, hvis ‘No Rest For The Wicked’ han remixede sidste år, samt Juicy J, som medvirkede på singlen ‘Multiply‘ fra efteråret, alle er gæster på albummet. Clams Casino, Danger Mouse og den nu afdøde ASAP Yams har stået for produktionen på albummet.

I interviewet fortæller rapperen desuden, hvordan stilen på hans andet album muligvis vil overraske dem, der ikke kender til den virkelige ASAP Rocky. »Folk vil blive overrasket over, hvor alsidigt det er. De kender ikke den dybe, mere musikalske side af mig«, fortæller rapperen og forklarer, at hans til tider ret så modefikserede attitude har overskygget for kunstneren ASAP Rocky, som vi tilsyneladende får at høre på den kommende udgivelse.

Læs også: Her er de seks bedst klædte mænd på hiphopscenen lige nu

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af