Her er ugens ni fedeste fester

Med Strøm Festival i forstæderne, Zebra Katz, sambarytmer på Bakken og hiphoppens Lucky Luke på Rust.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Strøm rykker til forstaden
Der er stadig lang tid til, at den elektroniske musikfestival Strøm til august igen sætter København på den anden ende, men ventetiden bliver kortere, hvis man tager toget til Albertslund denne weekend. Her står festivalen nemlig bag et tre dages arrangement med workshops i løbet af dagen og koncerter om aftenen. Torsdag kan man opleve 8-bit-gruppen La Belle Indifference, fredag lokker med Ice Cream Cathedral, First Hate og Opiate med et dj-set, mens lørdagsprogrammet blandt andet byder på Kenton Slash Demon og Taragana Pyjarama.

Strøm På Forbrædningen
Torsdag den 19. marts
Forbrændingen, Albertslund
Læs mere om arrangementet på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Releasefest på Ideal Bar
Torsdag aften kan Ideal Bar opleves i et helt andet lys, når der skabes et unikt visuelt univers sideløbende med aftenens liveacts. Det er musikkollektivet ZTYZLN (City Ceiling), der gør sit indtog, når der er release Darius Vaikas’ nye ep og trioen Fake Friends’ nye single. Resten af aftenen styres musikken af kræfter som Julius Sylvest, Roger Beattaker og Sylvester Struckman.

City Nights @ Ideal Bar
Torsdag den 19. marts
Ideal Bar, København V
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Yo Fok rykker ind på Bakken
Yo Fok stjæler din torsdag, når de rykker ind på Bakken og spiller indtil de ikke gider mere. Copyflex, Cohnny Jazz og J.J. Wild står klar bag pulten til det, der bliver Kødbyens svar på karneval i Rio.

Yo Fok stjæler Bakken
Torsdag den 19. marts
Bakken, København V
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Balstyrisk rapper vender plader
Sidste weekend rykkede Zebra Katz rundt med publikum til Sónar Copenhagen, men den flamboyante electrorapper har åbenbart ikke travlt med at komme retur til hjembyen New York, for fredag aften fyrer han op under et dj-set i BlueVelvets lavloftede kælder, assisteret af den tyske, men herboende pladevender Tobias Holz.

BlueVelvet presents: Zebra Katz & Tobias Holz
Fredag den 20. marts
BlueVelvet, København K
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hiphoppens hurtigste fingre kommer til byen
Man kan med rette kalde Abraham Orellana for hiphoppens svar på Lucky Luke. Den amerikanske hiphop-producer er nemlig hurtigere end sin egen skygge, når han i et komplet umenneskeligt tempo banker løs på sin MPC-sampler og i processen skaber hårdtslående beat-mønstre krydret med mere farverige input fra den elektroniske sfære. AraabMuzik har tidligere kunnet opleves på Roskilde Festival og KB3, men denne gang giver han altså en natkoncert på Rust. Festen holdes før og efter showet i gang af Pelle Peter, Serbern DeeJay Shaq.

Natkoncert: AraabMuzik
Fredag den 20. marts
Rust, København N
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Finsk rock og fed dj-stil
Fredagens program for Natbar er et af de mere afvekslende. Først står finske Satellite Stories på scenen med deres catchy guitarrock, der har fået engelske medier som NME og Q Magazine i tale, og herefter holder Tykmesteren (også kendt som Master Fatman) dj-pulten kørende med tropiske vinyler til den lyse morgen i selskab med Cohnny Jazz.

Natbar Live
Fredag den 20. marts
Natbar, København V
Læs mere om festerne her og her

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

House-treat til afficionados
Det er ikke nogen nyhed, men ikke desto mindre en lykkelig sandhed: Weekend efter weekend leverer Culture Box musikalske godbidder til klubscenens feinschmeckere. De kan lørdag mæske sig med Jimpster, en af de sidste 20 års helt centrale skikkelser på den engelske house-scene som producer, dj og remixer. Han gæster Tim Andresens faste klubaften What Happens.

What Happens presents: Jimpster
Lørdag den 21. marts
Culture Box, København K
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Lambruscopop med sej efterfest
Sekstetten Waldo & Marsha dukkede for et par år siden pludselig op med deres flyvefærdige take på støjende shoegaze-rock, men på deres nye ep, ’In It to Win It’, flasher de en mere lambrusco-boblende, synthpoppet side. De nye sange lufter gruppen live i selskab med Slaughter Beach, og efter koncerten dj’er selveste Vinnie Who.

Waldo & Marsha + Slaughter Beach: Afterparty med Vinnie Who
Lørdag den 21. marts
Stengade, København N
Læs mere om festen HER

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

KB18 holder fødselsdagsfest
KB18 har fødselsdag, og det skal fejres med manér. Klubben i Kødbyen holder et to-dags soiré med fødselsdagstoner fra britiske Zero 7 og Artwork, islandske Sexy Lazer og lokale Kristian Kjøller. Men hvis det ikke er nok, så vil der lørdag aften også være dansk launch party for festivalen Secret Solstice, der foregår til sommer på Island.

KB18 4 Year Birthday
Lørdag den 21.-22. marts
KB18, København V
Læs mere om festen på Facebook

Læs også: De 10 største overraskelser på Kendrick Lamars nye album

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af