Soulbamsen Matthew E. White vender tilbage til København og Aarhus til efteråret

Soulbamsen Matthew E. White vender tilbage til København og Aarhus til efteråret
Matthew E. White på NorthSide. (Foto: Benjamin Lund Nielsen/Soundvenue)

Under sin koncert ved NorthSide proklamerede Matthew E. White, at Danmark var et af hans yndlingssteder at spille. Om det bare var for the show lader vi stå uvist hen, men til oktober gæster han igen vores lille land – to gange.

Den 27. oktober er det Aarhus, der igen får glæde af den store soulbamse, når han spiller på Train. Dagen efter er turen så kommet til hovedstaden, når han træder ind på Store Vegas bonede gulv. Med sig har han sit andet album ‘Fresh Blood’ – en symfonisk hyldest til åndelighed, kærlighed, musikalitet, frihed og fællesskab.

Læs også: Interview: Matthew E. White vil spole tiden tilbage til 60’erne – men også arbejde med Kanye og Kendrick

Matthew E. White (US)
27. oktober
Train, Aarhus
Billetpris: 200 kr. 

28. oktober
Store Vega, København
Billetpris: 220 kr.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af