Wangel annoncerer debutalbum – hør titelnummeret ‘Freedom’

Wangel annoncerer debutalbum – hør titelnummeret ‘Freedom’
Foto: Jonas Jensen

I går efterspurgte vi et nyt album fra Wangel i 2016, og i dag har danske Peter Wangel så annonceret sit debutalbum ‘Freedom’, der er på gaden den 4. marts. Titelnummeret har også ramt Youtube i en liveudgave.

Wangel har tidligere udgivet ep’en ‘Eternal History’, der var at finde på vores liste over de bedste danske udgivelser fra 2015. Det nye album skulle fortsat byde på pompøse ballader såvel som sortsindede produktioner og elektroniske popskæringer. Wangel udtaler om albummet titel:

»Når man som jeg har kæmpet med at finde vejen i livet og til tider har haft voldsomme udsving, er det en stor frihed at få muligheden for at udgive musik og på den måde udtrykke de følelser, der i mange år har presset sig på. Der er mange spørgsmål, som findes nemmere for mig at besvare nu og flere brikker finder sine pladser. Og så er der en frihed i, at jeg i en ung alder kan kigge tilbage på mit liv og tænke: Det har været det hele værd«.

Der bliver også rig mulighed for at høre nye sange fra ‘Freedom’ live, når Wangel til foråret drager på en omfattende dansk turné.

Læs også: Wangel sejrede med skælvende falset og dyb baryton

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af