Drake taler om Rihanna, ‘Hotline Bling’ og Kanye-samarbejder i stort interview med Zane Lowe

Drake taler om Rihanna, ‘Hotline Bling’ og Kanye-samarbejder i stort interview med Zane Lowe

Efter en udskiftning af titlen i sidste minut er ‘Views’ langt om længe landet, og i den anledning fik Drake sig en omspændende snak med radioværten Zane Lowe på Apple Musics OVO Sound Radio, hvor der både blev talt om det nye album, såvel som givet personlige indblik i Drakes tanker om alt fra Rihanna og Swiften til megahittet ‘Hotline Bling’.

Hypetrak har i dag udvalgt de mest interessante nedslagspunkter i det store interview, hvor du kan se et par udsnit herunder. Hør desuden hele interviewet forneden.

Om Taylor Swifts Apple Music-reklame:
»Hun er bare en sweetheart. Hun er en engel for mig«.

Om ny musik:
»Jeg har flere sange til sommer. Når jeg tager på turné, kommer jeg til at have et helt arsenal af sange, som ikke engang kommer til at have noget at gøre med ‘Views’«.

Om ‘Hotline Bling’:
»Jeg tager den lidt for, hvad det er. Jeg optog den i et hotelværelse i London. Jeg kan huske min kameramand Theo og jeg, vi havde en fantastisk, klassisk samtale. Jeg kan huske, han sagde »I didn’t get it« Det er næsten en følelse, jeg leder efter. Jeg vil ikke have, du forstår den lige med det samme. Hvis du er i stand til at forstå den øjeblikkeligt og sige »Okay, jeg er med, det er en fantastisk sang« – det vil jeg ikke have. Det var et magisk øjeblik. Jeg forventede reaktionen. Jeg bad til succesen«.

Om Jay-Zs forholdsvist korte ‘Pop Style’-vers:
»Jeg endte bare op med min egen version af sangen. Jay lavede ikke rigtigt et vers. I virkeligheden sendte ‘Ye mig verset, som det var. Jay lavede bare de første linjer for mig… folk vil gerne høre Jay rappe. Jeg har udtrykt min store beundring og respekt for Jay utallige gange. Nogle gange lander man bare i to ender af spektret, når det kommer til rap-verdenen«.

Om forholdet til Rihanna:
»Vi forcererer ikke bare historien… Vi har en oprigtig energi mellem os. Den blomstrede op efter ‘Work’. Hun var i studiet, hvor hun bare lagde den ned. Det var en sikker vinder (…) Vi laver god musik sammen. Det er svært at lave mand/kvinde-samarbejder… Jeg tror (vores kemi, red.) er skyld i, at pladerne bliver bedre (…) Vi har en oprigtig energi mellem os«.

Om et potentielt Kanye-mixtape-samarbejde:
»(…) Vi har nogle ting. Du ved, han kunne ringe til mig i aften og sige: »Jeg lægger de her to sange ud i aften«. Han er et af mine favoritmennesker i verden. Jeg elsker ‘Ye. Han er en virkelig god fyr. Jeg voksede op med ham som rollemodel. Jeg har altid givet ham credit, det er derfor, vi er her nu. Det er fantastisk at være hans ven. Vi har en forbindelse sammen og kan tale om hvad som helst. (…) Jeg håber, vi får mere musik ud. Det var meningen, vi skulle lave et mixtape eller et album sammen«.

Om Kanyes pool:
»Han har en fænomenal pool. Han har et fænomenalt hus. Don’t ever get it twisted«.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Læs også: Her er Drakes 11 største bangers – rangeret

Læs også: Vi kårer: Drakes 12 bedste ballader – rangeret

Læs også: First Listen: 10 højdepunkter på Drakes nye album, ‘Views’

 

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af