Disse 11 album skal du høre i maj

Vi guider til de bedste musikudgivelser i maj – fra blandt andre Skepta, Anohni og Liss.

1. Anohni ‘Hopelessness’ (6. maj)

Antony Hegarty skiftede for noget tid siden kunstnernavn til Anohni, og hun har indtaget en frygtindgydende soloform på de seneste to singler fra det kommende album under samme navn. Verden står i flammer et sted imellem klimaændringer, krigsførelse og henrettelser, og titlen ‘Hopelessness’ skal tilsyneladende tages fuldstændig bogstaveligt på det politisk spydige udspil.

Og det er langt fra kun teksterne, der prædiker en ramlende stemning. Scenen er sat til apokalyptiske produktioner fra Hudson Mohawke og Oneohtrix Point Never, der især på ‘Drone Bomb Me’ mesterligt forener buldrende popsynths med Anohnis tragiske fortælling om en forældreløs pige med et bittert dødsønske.

Læs om flere spændende udgivelser på de følgende sider.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af