Her er ugens ni fedeste fester – Liss-afterparty, Footwork og Firehouse-fødselsdag

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Liss holder efterfest med masser af dj-venner
Torsdag spiller Liss den første af to udsolgte koncerter i Lille Vega, og når publikum har nydt de sidste toner af danskernes soulede popmusik fortsætter festen i Ideal Bar, hvor alle er velkomne.

Gruppens fire medlemmer har dj’et til tidligere events, og til efterfesten er de således også at finde bag pulten sammen med et solidt hold af venner, som også lægger instrumenterne til side for en aften for at agere pladevendere. Foruden Liss står Gents, Irah og Helen for at servere aftenens soundtrack.

Liss afterparty
Torsdag den 12. maj
Ideal Bar
Læs mere om festen på Facebook
Bitchslap23
Svedig house med rosé og cava i glasset 

Har du siddet og kukkeluret inden for de sidste par solrige dage, kan du allerede i aften sætte kursen mod Bakken, hvor Brandy står klar til at skænke svalende rosé og cava til aftenens sidste solstråler. Der er naturligvis også lækker house linet op til anledningen, når britiske Selecta Primetime vender tilbage, der er på programmet med danske Mejle, der er et smut hjemme fra Tyskland.

Brandy
Torsdag den 12. maj
Bakken
Læs mere om festen på Facebook

Bitchslap22
Bad ass bass-fest på Nørrebro

For en flad halvtredser kan din fredag pludselig forvandle sig til et hårdpumpet bas-mekka, når Circle Vision endnu engang sætter seriøst fut i dine fusser med et varieret dj-lineup på Stengade. Få forbrændt andet end din sarte vinterhud på det mørke dansegulv og lad dig fordybe i de dybeste frekvenser, når Om Unit (UK), Beastie Respond + Alia Fresco og DJ Repulse planter 4 i gulvet gennem nattetimerne.

Circle Vision
Fredag den 13. maj
Stengade
Læs mere om festen på Facebook

Bitchslap6
Fredagsfest på Natbar
Filosofien bag Natbars populære weekendfester har fra start været at skabe en stemning af løssluppen privatfest. Og meget apropos er det en særdeles god ven af huset – i skikkelse af mashup-glade DJ T.O.M (også kendt fra Lulu Rouge) – der står bag pulten fredag aften i selskab med kumpanen Massimo.

Natbar
Fredag den 13. maj
Natbar, Bremen
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Rost tysker fejrer nyt album på Culture Box
Hamborg-baserede Stimming har en lang række roste udgivelser på cv’et – hovedsageligt via pladeselskabet Diynamic – og den 29. april udgav den tyske producer så sit fjerde album ‘Alpe Lusia’, som han i øjeblikket er på release-turné med. Fredag er turen kommet til Culture Box, hvor Stimming sammen med landsmanden Jonas Mantey og Djuma Soundsystem står for lydsiden i Black Box.

Culture Box x Stimming
Fredag den 13. maj
Culture Box
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Footwork byder op til dans
Kvartalsklubben Footwork var blandt de allerførste, der begyndte at arrangere fester på det nu så populære Nørrebro-knudepunkt, Sigurdsgade 39. Her holder de fortsat til, og på lørdag inviterer de folk til at slå sig løs til et live-show med Ida Kudos kulørte electropop samt dj-set fra Chapeau og Sousa/Schmidt.

Footwork – Spring Session
Lørdag den 14. Maj
Sigurdsgade 39
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Roskilde-aktuel dj indtager Jolene
Nattelivs-kendingen Kasper Marott giver en forsmag på sommerens koncert på årets Roskilde Festival, når han lørdag aften rykker ind på Jolene, der i sidste uge fejrede otte års fødselsdag over hele weekenden. Som altid er den stødkogende gryde fyldt med en krydret genrestuvning, og man kan forvente alt fra disco og soulet house til techno og baleariske undertoner.

Kasper Marott’s 4 eagles on the floor
Lørdag den 14. Maj
Jolene
Læs mere om festen på Facebook

Soundvenue-Footwork-2015.05.23_-26
Soundsystem-institution fejrer fødselsdag
Gennem to årtier har Stengade på Nørrebro dannet rammen om søndagsklubben Ruba’Dub, der har spillet en absolut central rolle i den popularitet, som dancehall-genren i dag nyder herhjemme. Lydsystemet Firehouse Sound har været med stort set fra starten og kan derfor nu fejre 11-års fødselsdag. Det markeres selvfølgelig med en søndagsfest i Ruba’Dub-regi, hvor hele holdet står på scenen med en stribe folk, der har givet en hånd med gennem årene, heriblandt Lady Smita, Troels Egern, Pupa Jim og JJ Wild.

Firehouse fødselsdag
Søndag den 15. Maj
RubA’Dub
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Innovativt Los Angeles-label indtager Pumpehuset
Det Los Angeles-baserede label og musikkollektiv Soulection er lidt af et blæksprutteprojekt, der også arrangerer fester og hoster et radioshow på Beats 1. Søndag strækker de deres arme til Pumpehuset, hvor blandingen af soul, hiphop og house præsenteres via shows med navne som IAMNOBODI og Insightful.

Soulection
Søndag den 15. Maj
Pumpehuset
Læs mere om festen på Facebook

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af