Video: Anderson .Paak tripper til ‘The Season / Carry Me’ og ‘The Waters’

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det stærke ‘Malibu’-album, et utal af gæste-features og live-indslag i Kimmel og Colbert. Anderson .Paak er for tiden højst arbejdsom, og nu har sangeren sluppet en splinterny musikvideo til de to ’Malibu’-tracks ‘The Season / Carry Me’ og ‘The Waters’. Der er for alvor tale om en visuel såvel som temmelig surrealistisk flødeskumskage.

I den nye video følger vi .Paaks færd fra jordbærplukker til et rimelig bogstaveligt Hell’s Kitchen, inden han flygtende fra et Donald Trumf-skraldemonster ender i psykolog-divanen, hvor han beretter om sit familiære forhold med tilhørende bibelske undertoner.

Se videoen foroven, der også byder på en dansende hvidklædt .Paak side om side med kollegaen BJ the Chicago Kid.

Anderson .Paak spiller om fredagen på Apollo-scenen under årets Roskilde Festival.

Læs også: Roskilde-planen: Her er de største overraskelser og overlap

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af