Tyler, the Creator slipper Zayn Malik-remix: »’Cause that nigga flaked on studio sessions twice«

Tyler, the Creator slipper Zayn Malik-remix: »’Cause that nigga flaked on studio sessions twice«

Tyler, the Creator er muligvis den mest uforudsigelige figur i dagens hiphop-billede. Det ene øjeblik tripper han løs i lyd og billede, det næste leverer han et vanvittigt modeshow – og pludselig indrømmer han, at hans hidtil største hit egentlig blev lavet som en joke. Seneste nyt fra Tyler-fronten er netop landet, og denne gang involverer det et One Direction-medlem og et hit-remix.

Tyler og One Direction-afhopperen Zayn Malik havde nemlig sidste år lagt planer om at lave »epic album cuts« sammen. Men da en fælles bedrift endnu ikke har set dagens lys, har Odd Future-rapperen måttet forklare situationen med ordene: »CAUSE THAT NIGGA FLAKED ON STUDIO SESSIONS TWICE«.

Derfor har Tyler nu i stedet taget Zayns sager i egen hånd, hvilket har resulteret i det dugfriske remix af Zayns ‘Mind of Mine’-hitsingle ‘Pillowtalk’. Som prikken over i’et i det besynderlige samarbejde (eller mangel på samme), har Tyler grundet manglende coverkunst optaget sig selv, der danser til nummeret. En optagelse, der forhåbentlig rammer den danske musikvideosfære inden længe. Indtil da er remixet klar til dansegulvet og/eller puderne – lyt med herunder.

Læs også: Roskilde Festival: 11 must see-koncerter ifølge Soundvenues anmeldere

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af