Se Chance The Rappers Drake-cover hos BBC – sender også håndsrækning til Kanye

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Chance The Rapper er disse dage i fuld gang med at fuldbyrde sin igangværende Magnificent Coloring-verdensturné i Europa på ryggen af sit seneste mixtape, ’Coloring Book’. Sidste uge tog farveladeturnéen ham forbi Falconer Salen i København.

I går befandt han sig så i Storbritannien, hvor han få timer inden sit show i London lagde vejen forbi BBC-radiostationen 1Xtra. Her varmede Chicago-rapperen og hans bandkammerater, The Social Experiment, op til aftenens koncert med en live-gengivelse af Drakes ’Feel No Ways’ fra dennes seneste ’Views’ og Chances egen ’All We Got’.

Det var en noget skrabet og nedtonet formidling af ’Feel No Ways’, der blev spillet, hvor de åbenfavnede dancehall-vibrationer var byttet ud med mør intimitet.

Efterfølgende fik energien et nøk opad med den opløftende ’All We Got’, der i midten af nummeret tog en hjertelig impro-drejning med en adresseret håndsrækning til Kanye West: »I want to extend a special prayer to my big brother Kanye West. (…) I want to just extend this prayer and this love from all the way in Britain. We might come home early to see this man. Happy Thanksgiving«.

De støttende ord kommer i slipstrømmen på de seneste dages strabadser fra Kanyes side, der blandt andet har betydet en aflyst resterende USA-turné og en hospitalsindlæggelse.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af