Her er 10 koncerter du skal opleve i juni

I juni begynder festivalsæsonen for alvor, men der er stadig stærke koncerter på programmet udover det – bl.a. Mac Miller, Spoon og Ab-Soul.
Her er 10 koncerter du skal opleve i juni
Mac Miller. (Foto: Christopher Polk/Getty Images)
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Justin Bieber
5. juni, Jydsk Væddeløbsbane

Når han ikke gæster diverse hitlistesange og leger latin lover på remixes, er Justin Bieber ofte travlt beskæftiget med arenakoncerter. Vores kongerige lagde grund til ham i Parken så sent som i oktober, men nu får popmastodontens fans igen muligheden for at se ham live på en udvidet Purpose Tour – denne gang på Jydsk Væddeløbsbane i Aarhus. Showet har fået navnet ’A Day at the Racetrack’, der ud over hovedfiguren selv byder på support fra Rudimental, Gnash og Goldroom.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Fredagsrock: Chic feat. Nile Rodgers
9. juni, Tivoli

At være af relevans som musiker over en 40-årig periode er ingen let opgave. Ikke desto mindre er det netop, hvad stjerneguitaristen og Chic-medlemmet Nile Rodgers har formået. Siden disco-legenden blev vækket til live i 2013 med to stærke featurings på Daft Punks seneste album, har han og bandet givet flere festivalkoncerter. Dertil forlyder det sig, at gruppens første album siden ’Chic-ism’ (1992) er på vej, og i den anledning lægger folkene bag 70’er-hits som ’Le Freak’ og ’I Want Your Love’ vejen forbi Tivoli.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

The Kills
9. juni, Store Vega

De var nødsaget til at aflyse deres koncert på selvsamme spillested sidste sommer, men nu er makkerparret Alison Mosshart og Jamie Hince atter engang klar til Store Vega med deres tjærede og blues-inficerede rock. Sidste års solide ’Ash & Ice’, der lagde en nytilkommen elektronisk puls til duoens skramlende synergi, står højst sandsynligt på menuen.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Soundvenue Session: Ab-Soul
15. juni, Pumpehuset

Som medlem af både det toneangivende Top Dawg Entertainment-label og dennes Black Hippy-firkløver, der huserer sværvægtere som Kendrick Lamar og Schoolboy Q, kan det selvsagt være svært at markere sig. Derfor er det netop en mystisk og dragende personkarakteristik, der karakteriserer Ab-Soul, som vi er stolte af at præsentere til en Soundvenue Session i Pumpehuset.

Black Hippys skæve eksistens er kendt for sine konspirationsteorier og sine aparte valg hvad angår både lyrik og beats, og med sidste års ’Do What Thou Wilt’ er der ingen grund til at gå glip af en sjælden dansk koncert fra den solbrillebærende outsider.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Mitski
15. juni, Lille Vega

Amerikansk-japanske Mitskis selvironiserende materiale spænder sig over blød og sælsom spleen til skurrende lo-fi-rock og lader sig inspirere af en fragmenteret opvækst, der sidestiller tumultariske indvendinger med truslen om det konforme liv forude. Vi kårede hendes seneste album, ’Puberty 2’, til et af årets bedste udenlandske album sidste år, og nu har man altså mulighed for at opleve hendes alt andet end pubertære intimdramaer helt tæt på.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Whitney
15. juni, Voxhall

Indie-charmørerne fra Whitney evnede på alle leder og kanter at overraske sidste år: Først med det imponerende debutudspil ’Light Upon the Lake’ og derefter med stærke live-opførelser på både Roskilde Festival og i Store Vega. Ifølge vores udsendte var sidstnævnte show godkendt, men også en kende metaltræt. Dog blev publikum lovet revanche af trommeslager og forsanger Julien Ehrlich, så hvis man vil se, om bandet holder ord – eller hvis ens Whitney-appetit bare er umættelig – er Voxhall stedet at være i midten af juni.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Real Estate
20. juni, Pumpehuset

Real Estates svævende indierock skrev i marts sit seneste kapitel med udgivelsen af ’In Mind’, der er et testamente på, at talenterne stadig sidder i skabet. I 2014 var de desværre nødt til at aflyse deres danske koncert, som dengang også var sat til at foregå i Pumpehuset. Fans kan derfor omsider glæde sig til at få kærkommen forløsning på samme åsted, når New Jersey-drengene spiller Pumpehuset op med passende sommerlige toner.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Lillefredag: Noréll
22. juni, Tivoli

Efter en række stærke singler udsendte danske Noréll i marts debut-ep’en ’IY’, der boltrer sig i dyster synthpop, hvor bas og følelser pumper om kap. Trioens karakteristiske electropop henter inspiration i både hiphop, rock og house til at komplementere Marìe Louise Persson Bjarnasons sylespidse røst, mens Viktor Hagner og Nichlas Mallings produktioner gør sit for at holde tilsnittet både poppet og tilgængeligt, men samtidig sinistert og udfordrende.

Koncerten er en del af Tivolis nye Lillefredag-program, der torsdage i juni også byder på bl.a. Blondage og Blue Foundation.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Spoon
24. juni, Amager Bio

Okay, vi var ikke så glade for Spoons seneste album ’Hot Thoughts’, men Austin-bandet har altså masser af særdeles solide og direkte stærke rockalbum på samvittigheden, så det nyeste bump på vejen skal ikke stå i vejen for en medrivende oplevelse med Britt Daniel og co. i Amager Bio.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Mac Miller
27. juni, Train

Han stod som et af hovednavnene på Tinderbox-plakaten i 2016, men endte beklageligvis med at aflyse i 11. time grundet sundhedsproblemer. Tilværelsen som dansk Mac Miller-fan har derfor ikke været lige let den seneste tid, men lyset for enden at tunellen er altså i syne, når Pittsburgh-rapperen rammer Train lige som højsommeren gør sit indtog. Med sig i bagagen har han sidste års betagende jazzdrøm, ’The Divine Feminine’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af