ASAP Rocky polerer sin lyd på ‘Bad Company’ feat. BlocBoy JB

ASAP Rocky polerer sin lyd på ‘Bad Company’ feat. BlocBoy JB
ASAP Rocky. (Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

ASAP Rocky og BlocBoy JB har begge haft travlt med at udgive singler i år. Rocky har udgivet en række forvirrende tracks og videoer i løbet af de seneste par måneder, og BlocBoy JB har fået lidt af et gennembrud via samarbejder med navne som Drake og 21 Savage. Nu slår de to travle rappere sig sammen på det nye track ‘Bad Company’, som ASAP Rocky har udgivet på Soundcloud.

Nummeret lader til at komme fra en kommende ASAP Rocky-udgivelse ved navn enten ‘Testing’ eller ‘Dummie’, hvis vi dømmer fra Soundcloud-beskrivelsen. Hidtil har han også udgivet singlerne ‘☆☆☆☆☆ 5IVE $TAR$’, ‘Above’ og ‘Money Bags Freestyle (Dean Blunt Meditation)’, der alle tre ser ud til at komme fra denne udgivelse. Han har desuden udgivet den poppede trap-banger ‘Cocky’, der dog ikke ser ud til at stamme fra samme udgivelser som de andre tracks.

De tre første ‘Testing’/’Dummie’-sange var meget afdæmpet, lo-fi-agtig cloud-rap, men på ‘Bad Company’ får vi en noget mere poleret lyd, og energiniveauet er også hævet en del. Dette sker dels gennem en hypet BlocBoy JB, dels gennem nogle festligt tropiske 808-trommer.

Læs også: Hvad sker der for det kommende ASAP Rocky-album? Ny Instagram-video forvirrer

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af