Her er otte helt nye album, du skal høre i dag

Hver fredag guider vi til ugens vigtigste udgivelser – denne gang med bl.a. Leon Bridges, Rae Sremmurd, Iceage og When Saints Go Machine.
Her er otte helt nye album, du skal høre i dag
Leon Bridges.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

1. Iceage ‘Beyondless’

Den københavnske punk- og postpunkscene har siden årtiets begyndelse været noget af det mest spændende af følge i dansk musik, og i spidsen af hele bevægelsen har man fundet Iceage, som siden har bevæget sig i nye retninger med Nick Cave-inspireret mørkerock. Gruppen er under konstant udvikling, og de indledende singler fra ‘Beyondless’ har tydet på, at de her vil levere deres hidtil mest melodiske og melodramatiske udgivelse.

Læs vores anmeldelse af albummet HER.

Hør albummet via Spotify HER. 


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

2. Jon Hopkins ‘Singularity’

For fem år siden udgav Jon Hopkins den mesterlige ‘Immunity’, der med tiden kun er begyndt at lyde bedre og bedre – først nu følger produceren dog op på sit elektroniske hovedværk. De smagsprøver, han har givet os op til udgivelsen, har været fortræffelige, så vi har ventet i spænding på en ny albumoplevelse fra den elektroniske visionær.

Læs vores anmeldelse af albummet HER.

Hør albummet via Spotify HER eller Apple Music HER.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

3. When Saints Go Machine ‘It’s a Mad Love’

Det er spændende at være fan af When Saints Go Machine for tiden. Foruden ep’en ‘It’s a Mad Love’ tyder det på, at vi får endnu mere musik om ikke alt for længe. Indtil videre har vi dog denne ep, hvor When Saints Go Machine lægger poppen på hylden og i stedet lader sig fascinere af alskens maniske, moody elektroniske frekvenser.

Læs vores anmeldelse af ep’en HER.

Hør albummet via Spotify HER eller Apple Music HER.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

4. Leon Bridges ‘Good Thing’

Da soulsangeren Leon Bridges dukkede op i 2015, var mange hurtige til at kalde ham en throwback-kunstner i samme boldgade som Anderson East eller Charles Bradley. Selv om 60’ernes sydstatssoul stadig er integreret trofast i hans musik, har han op til udgivelsen af sit andet album vist, at han også har en mere tidssvarende kant. Lyt selv og døm, hvorvidt det er en ‘Good Thing’.

Hør ep’en via Spotify HER eller Apple Music HER.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

5. BlocBoy JB ‘Simi’

Den eneste stjerne, der i vor tid bærer magten til at give hitlistesucces til alle, han rører ved, må være Drake. BlocBoy JB’s ‘Look Alive’ feat. Drake har været en enorm succes, og selv om ingen af hans andre sange har opnået samme status, har de klaret sig ganske pænt. BlocBoy JB er trods alt stadig ny på scenen, og måske kan mixtapet ‘Simi’ cementere ham som et nyt stjerneskud på den amerikanske hiphophimmel.

Hør albummet via Apple Music HER.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

6. DJ Koze ‘Knock Knock’

Hvis du var til Distortions Final Party i 2015 husker du med garanti tyske DJ Koze, der spillede op med legesyg house bygget på forvrængede vokalsamples og hypnotiserende melodier. På en del af sangene, han har udgivet op til ‘Knock Knock’, har han vist inspiration fra discomusikken, så man skal huske danseskoene, inden man hører den nye fra den tyske techno-mester.

Hør albummet via Spotify HER eller Apple Music HER.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

7. Palace Winter ‘Nowadays’

Dansk/australske Palace Winter har tidligere vist sig som mestre i nuance. Du kan sætte musikken på i baggrunden, og de er blide som sengedun, men hvis man lytter efter, er der masser af dramatisk tekstur og mørke i deres lydunivers. Hvis du kan lide dette nye album, skal du måske overveje en tur til Pumpehuset om to uger, når de spiller releasekoncert for denne efterfølger til den solide debut ‘Waiting for the World to Turn’.

Hør albummet via Spotify HER eller Apple Music HER.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

8. Rae Sremmurd ‘Sr3mm’

Hiphopalbum er godt nok ved at være lange for tiden, og duoen Rae Sremmurd gør Migos kunsten efter med et 27-track langt album delt op i tre dele med ni tracks hver: En del af Slim Jxmmi ved navn ‘Jxmtro’, en del af duoen i fællesskab ved navn ‘Sr3mm’, og en del af Swae Lee ved navn ‘Swaecation’.

Hør albummet via Spotify HER.

Vil du have mere? Det er en pakket uge i forhold til udgivelser, og vil du være fuldstændigt opdateret, skal du også tjekke disse:
Mellemblond ‘Guldlokzonen’
Holm ‘Dappled’
Eleanor Friedberger ‘Rebound’
Louis Samson ‘2 Years 7 Songs’
Belly ‘Dove’
Peace ‘Kindness Is The New Rock And Roll’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af