Her er ugens syv fedeste fester – Bølgen og ung hiphop i Byhaven

Her er ugens syv fedeste fester – Bølgen og ung hiphop i Byhaven
Foto: Victor Jones/Soundvenue

Vi guider som altid til de bedste fester og tilbud i nattelivet. Kort og komprimeret, så kan du selv gå på opdagelse i diverse Facebook-events, hvis noget lokker.

Ugens festudvalg:

Allerede torsdag kommer der til at være knald på, når Pumpehusets Byhave inviterer tre unge rappere ind (eller uden for) for at give koncerter – det drejer sig om Baby Bino, Lillebittebock og Michael Williams.

Fredag er der elektronisk musik for alle pengene i Kødbyen: Russiske Inga Mauer og lokale Pernille Krog står for musikken på Jolene, mens der er Voyage 009 på Bakken med Waqar, Kasper Melchior og Crispy Boys.

Lørdag sker der lidt af hvert: Det københavnske techno-pladeselskab Trtlnck holder Label Night på Culture Box, Natbar får besøg af resident DJ T.O.M. i selskab Mobb Dylan, Absalon serverer igen soul i stride strømme, og til slut er der fuld Ibiza-stemning til Bølgen på Kalvebod Brygge, hvor britiske Phil Mison vender plader og Mute State spiller live-dub.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af