Jada er sygemeldt med stress – rykker kommende koncerter

Jada er sygemeldt med stress – rykker kommende koncerter
Jada. (Foto: Sarah Liisborg)

Jada skulle senere i oktober have begivet sig ud på en mindre danmarksturné, men de tre koncerter er nu blevet rykket, da den danske popsangerinde er blevet sygemeldt med stress. Det skriver hun i et brev på Facebook.

»Det sidste halvandet år har været en dejlig og vild tid. Jeg har arbejdet hårdt på at skrive ny musik, turnere og samtidig gå på et fuldtidsstudie. Der har været så mange nye ting at mærke og forstå undervejs, og jeg har ikke kunne finde ud af at tage mig den tid, jeg havde brug for. På et eller andet tidspunkt mistede jeg en del af kontakten til mig selv«, skriver Jada, der fortsætter:

»Det har resulteret i, at jeg nu er blevet sygemeldt med stress. Jeg har derfor valgt at trække stikket det næste stykke tid for at give mig selv ro til at finde en god måde at være den musiker og det menneske, jeg gerne vil være«.

Det betyder, at Jadas tre koncerter i oktober er blevet rykket til foråret. Hendes koncert i København er i den sammenhæng opgraderet fra Lille til Store Vega. Billetter til oktoberkoncerterne gælder også til de nye datoer.

Her på sitet har vi fra begyndelsen været vilde med Jadas klassiske popstil, og hun var i starten af året med på vores Breakin’ Sound-talentliste. Efter det fulgte blandt andet femstjernede koncerter på Spot og Roskilde Festival, og vi kårede i sommer hendes single ‘Keep Cool’ til halvårets andenbedste danske sang.

Vi sender alle vores gode tanker Jadas vej.

Jada – nye koncertdatoer:
29/3 – Aarhus, Radar
30/3 – Odense, Posten
5/4 – København, Store Vega

Læs interview: Jada er popstjerne på sine egne præmisser: »Jeg græder, når jeg hører Aqua, fordi det er så godt«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af