NorthSide afslører Bon Iver og Major Lazer – seks navne kickstarter næste års program

NorthSide afslører Bon Iver og Major Lazer – seks navne kickstarter næste års program
Major Lazer. (Foto: Theo Wargo/Getty Images)

Så har vi fået de første navne til NorthSide anno 2019, og plakaten er blevet skudt i gang med seks kunstnere fra ind- og udland.

Dagens annonceringer:
Bon Iver (US) – 8. juni
Major Lazer (US) – 7. juni
The Streets (UK) – 6. juni
The Minds of 99 (DK) – 8. juni
Lydmor (DK) – 7. juni
Cautious Clay (US) – 6. juni

Det er en stærk pakke med hele tre hovednavne, der lægger grundlaget for den 10. udgave af NorthSide, der ligesom i år kommer til at foregå torsdag-lørdag.

Justin Vernon og Bon Iver er et af de mest ønskede navne til NorthSide gennem tiden, og festivalannonceringen kommer tre dage før, amerikanerne giver koncert i Royal Arena i København.

Bon Iver udgav senest det stærke album ’22, a Million’ i 2016, og de gav i 2017 en seksstjernet koncert på Haven Festival i København.

Hertil vender Diplo tilbage til Ådalen, efter han i juni skabte en af de største fester, festivalen nogensinde har set. Næste år bliver det sammen med slænget i Major Lazer, der flere gange på danske festivaler har bevist, at de kan levere et festfyrværkeri af en koncert.

Dagens sidste hovednavn er et gensyn med The Streets, da Mike Skinner faktisk var hovednavn på den blot anden udgave af NorthSide tilbage i 2011. Dengang var han på en afskedsturné, men et comeback manifesterede sig i 2017, så nu vender den britiske rapper altså tilbage til Ådalen.

NorthSide 2019 foregår 6.-8. juni – stadig i Ådalen ved Aarhus. Billetter bliver sat til salg 1. november kl. 10.00.

Læs også: Vi kårer: Justin Vernons fem bedste sange uden for Bon Iver-regi

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af