Hør Icekiids nye single ekslusivt i det nye afsnit af Standard – Soundvenues hiphop-podcast

Hør Icekiids nye single ekslusivt i det nye afsnit af Standard – Soundvenues hiphop-podcast
Icekiid.

»Det er bare et flyvende nummer«, siger Icekiid, når han skal introducere ‘Kong Midas’ i Standard – Soundvenues hiphop-podcast. Og det har han ret i. Sangen taler for sig selv.

For ‘Kong Midas’ er selvfølgelig opkaldt efter kongen, hvis berøring forvandlede alt til guld, og sangen er tilsvarende overmodig. Det er klassisk Icekiid i den forstand, at han blander hiphoppens højtflyvende arrogance med de pulserende rytmer fra afrobeat.

Den nye single kommer i kølvandet på det stærke nummer ‘Kamehameha’, hvor den unge artist var med til at bringe hiphopscenens nyfundne kærlighed for Dragon Ball Z til Danmark. Før da har Icekiid blandt andet udgivet FCK-slagsangen ‘Gulddans‘ samt en række sange med Artigeardit.

Som gæst i Standard – Soundvenues hiphop-podcast fortæller Icekiid blandt andet, at han også har internationale ambitioner. Så du skal ikke blive overrasket, hvis der pludselig lander en sang på engelsk. Derudover taler den unge sanger og rapper med værterne om sit forhold til afrobeat, optagelsen af ‘Afrikaner’-videoen i Ghana – og så fejrer han faktisk sin fødselsdag i studiet.

‘King Midas’ er officielt ude fredag den 16. november, men du kan altså nu høre den før tid i Standard – Soundvenues hiphop-podcast. Sangen bliver spillet ved 41:40. Men vi anbefaler selvfølgelig, at du hører hele podcasten.

Læs også: Icekiid om fem essentielle sange i sit liv: »De viser, at man kan være sig selv«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af