Rappere fra XXXTentacions Members Only-crew giver koncert i Danmark

Rappere fra XXXTentacions Members Only-crew giver koncert i Danmark
Kid Trunks.

Siden XXX blev dræbt sidste sommer, er myten om rapperen kun blevet større. Der er allerede udkommet et posthumt album i form af ‘Skins’, og så har en række artister, der ikke kendte X mens han levede (bl.a. Lil Wayne), udgivet sange med posthume features.

Derudover har XXXTentacions tidlige crew også udgivet albummet ‘Members Only, Vol. 4’ i 2019, der udover nogle få gæsteoptrædener af den afdøde rapper primært bestod af sange af mindre kendte artister. Nu kommer to af dem, Kid Trunks og Craig Xen, forbi Pumpehuset den 21. maj som led i deres ‘Members Only VS The World tour’.

Members Only bestod oprindeligt af XXXTentacion og hans tætte ven og hyppige samarbejdspartner Ski Mask the Slump God samt en række mindre kendte artister. Nogle af de første store Soundcloud-hits af XXXTentacion og Ski Mask the Slump God kom ud af den konstellation. Gruppens lyd har typisk dyrket den distortede, rå og punkede lyd, der prægede tidlige X- og Ski Mask-hits som ‘H20’, ‘Look At Me!’ og ‘Take a Step Back!’.

Ud over at XXXTentacion var en exceptionelt indflydelsesrig artist i løbet af sin korte karriere, var han også ekstremt kontroversiel, fordi han var anklaget for at have tæsket sin dengang gravide ekskæreste på brutal vis. Mange medier valgte derfor at boykotte rapperen, og debatten om, hvorvidt man kan adskille kunstneren fra kunsten, blussede op igen.

Kontroverserne stoppede ikke efter X’s død sidste juni. Så sent som for to måneder siden endte Lukas Graham i en større shitstorm, da de lavede et cover af rapperens ‘Sad!’. Lukas Graham endte med at undskylde og fjerne coveret fra streamingtjenesterne. På trods af kontroverserne giver Members Only-rapperne, der i høj grad lever på at videreføre arven fra XXXTentacion, altså nu koncert i Pumpehuset.

Kid Trunks & Craig Xen (US)
21. maj
Pumpehuset
Billetpris: 190 kr. + gebyr

Læs også: Hvordan Soundcloud-rappen brændte ud kun et år efter gennembruddet

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af