Dokumentarserien ’Surviving R. Kelly’ får en opfølger

Dokumentarserien ’Surviving R. Kelly’ får en opfølger
R. Kelly til New York Fashion Week i 2015. (Foto: Michael Loccisano/Getty Images)

I starten af året blev R. Kellys karriere vendt godt og grundigt på hovedet, da ’Surviving R. Kelly’ kørte over de amerikanske tv-skærme og skabte store overskrifter. Over seks afsnit præsenterede dokumentarserien de mange anklager om overgreb og seksuelt misbrug, der har været rettet mod den succesfulde r’n’b-sanger i årenes løb.

Siden har R. Kelly, der benægter alle anklager, konstant været i vælten. Han er blevet arresteret på baggrund af 10 sigtelser for seksuelt misbrug af mindreårige, løsladt mod kaution og herefter anholdt for at skylde børnebidrag for over en million kroner. Han er blevet droppet af sit pladeselskab, har været indlagt for angstanfald, og så gennemgik han det helt store sammenbrud i et opsigtsvækkende tv-interview.

Nu kommer der en opfølgning på serien, som oprindeligt kørte på Lifetime og siden er blevet set af over 26 millioner personer. Tv-kanalen har således annonceret et to timer langt tv-program under titlen ’Surviving R. Kelly: The Impact’, skriver Deadline. Her vil journalisten Soledad O’Brien i interviews med jurister, ngo’er , psykologer og andre journalister gennemgå dokumentarseriens efterspil. Programmet vil diskutere seriens globale betydning for vores kultur og den offentlige debat om seksuelt misbrug. Desuden vil førnævnte tv-optræden blive nøje gennemgransket.

’Surviving R. Kelly: The Impact’ får amerikansk premiere på Lifetime 4. maj. Det vides endnu ikke, om den på et tidspunkt vil blive udsendt af en dansk udbyder. I øjeblikket kan den originale serie ses hos DR under titlen ’Sexanklagerne mod R. Kelly’.

Læs også: R. Kellys tidligere advokat mener, han er »skyldig som ind i helvede« – tvang ham til at tage libido-nedsættende medicin

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af