Tove Lo ramte NorthSide med charme, selvsikkerhed og masser af sex

Tove Lo ramte NorthSide med charme, selvsikkerhed og masser af sex

Der var pakket med forventningsfulde venindegrupper foran Green Stage, der var klar til tage imod Tove Lo og hendes skødesløse, flabede girlfriend-attitude torsdag eftermiddag. Og selv om klokken kun var lidt over tre, endte koncerten med at være virkelig leveringsdygtig i attitude, høj energi og selvfølgelig det obligatoriske boob-flash.

Koncerten blev skudt i gang med den funky ‘Disco Tits’, og derfra var der dømt sassy attitude, sexede dance moves og en god del af de bedste popbaskere fra svenskerens repertoire.

Der blev ikke sparet på sexet sceneshow og ligeså dampende visuals under koncerten, der var fyldt med klistret hud, sveddryppende kroppe, blondeundertøj og diverse væsker. Det velkendte flash kom under ‘Talking Body’, hvilket skabte en næsten rowdy stemning i det nok ret ædru eftermiddagspublikum.

Fra start til slut var Tove Lo sassy, sympatisk og i fuld kontrol over sit publikum, og gennem den stærke, kropslige optræden lykkedes det hende også at bibeholde en stærk vokal. I det hele taget var bandet velspillende og samtidig charmerende underspillet med velfriserede, meget svensk udseende pagehårsfrisurer og blå overalls med Tove Lo-logoer. Der var hele to trommesæt i spil på blandt andet ‘True Disaster’ og ‘Cool Girl’, og de klubbede popsange fik et live-twist i form af tamburin og livekor fra en multitaskende trommeslager og guitarist.

Det er dog ikke nogen hemmelighed, at Tove Los sange ærlig talt minder en del om hinanden, og albummet ‘Blue Lips’ fra 2017 blev af samme årsag en lille smule uinteressant i længden. Men Los humør og tilstedeværelse var nok til, at koncerten forblev overraskende og fængende. Mod enden blev der også tid til at høre den nyligt udgivne single ‘Glad He’s Gone’, der i tempo og instrumentering er lidt af en afviger fra hendes sædvanlige repertoire. Den blev dog efterfulgt af en vaskeægte Tove Lo-klassiker, nemlig ‘Habits (Stay High)’ fra debutalbummet ‘Queen of the Clouds’.

Selv om både publikum og Tove Lo virkelig trodsede tidspunktet og gav den fuld smæk på energien, kunne man ikke helt lade være med at tænke over, hvordan de dybe klubrytmer havde gjort sig i en lidt mørkere aftensetting. Der kunne selv de bagerste publikummer umuligt have stået stille.


Kort sagt:
Tove Los eftermiddagskoncert på NorthSide var leveringsdygtig i rå attitude, høj energi og selvfølgelig det obligatoriske boob-flash.

Tove Lo. Koncert. NorthSide, Green Stage.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af