Top Tracks: Hør ugens 10 bedste nye sange – Camila Cabellos nye stil og Kanye i ømt møde med Bon Iver

Ugen har budt på masser af ny musik – stort og småt. Vi giver dig et overblik over de bedste nye numre her.
Top Tracks: Hør ugens 10 bedste nye sange – Camila Cabellos nye stil og Kanye i ømt møde med Bon Iver
Camila Cabello.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

1. Francis and the Lights feat. Kanye West & Bon Iver ‘Take Me to the Light’

Kanye lader til at være på vej med noget så ejendommeligt som et gospelalbum. Dette nummer stammer fra et kommende album fra Francis and the Lights, men det vidner om Kanyes nye retning. Derudover er det et temmelig spirituelt løftende track, der faktisk er anden gang, Francis and the Lights danner trekløver med Bon Iver og Kanye West. Muligvis betyder det så også, at Justin Vernons forhold til Kanye blomstrer igen?

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

2. Mikal Cronin ‘Shelter’

Mikal Cronin var ganske produktiv i starten af årtiet, men siden 2015 har der været meget stille omkring ham. Den 25. oktober vender han dog tilbage med albummet ‘Seeker’, hvorfra han netop har delt åbningsnummeret ‘Shelter’. Det er ikke nær så energisk som hans tidligere materiale, og i stedet får vi en dosis døsig, psykedelisk rockmusik, der forunderligt nok formår både at være behagelig og intens.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

3. EarthGang ‘Up’

EarthGang er muligvis det mest hypede navn på J. Coles Dreamville Records. Den melodiske rapduo har netop udgivet albummet ‘Mirrorland’, men nogle dage inden dette udgav de det svimlende track ‘Up’, der er fyldt med både dybt originale flows og stærke lyriske vendinger – for ikke at forglemme det morbide beat, der giver den ellers praleriske sang nogle makabre undertoner.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

4. Lana Del Rey ‘Norman Fucking Rockwell’

Lana Del Reys nye album ‘Norman Fucking Rockwell’ brillerer lige fra det åbner med titelnummeret. Den fine, følsomme instrumentation indleder smukt albummet, og Lanas sangskrivning er eminent som sjældent set før. Det er absolut et højdepunkt på et album, der ikke just er fattigt på, ja, højdepunkter.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

5. Flawless Victory ‘Sometimes’

Flawless Victory er et nyt dansk synthpopband, og med den fængende førstesingle ‘Sometimes’ er vi allerede inciterede. De drømmende synthtoner og de længselsfulde vokalpræstationer gør nummeret til en øjeblikkelig ørehænger, som smager af mere.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

6. Grimes feat. i_o ‘Violence’

Oven på både singlen ‘We Appreciate Power’ og gæsteoptrædener på album fra Poppy og Bring Me the Horizon var vi mange, der troede, at Grimes fra nu af ville fokusere på rockmusik. Men når hun på ‘Violence’ personificerer klimakrisen, sker det med en æterisk stil, der læner sig op ad lyden fra ‘Visions’ – og det med en puls og poleret produktion, der vækker minder af ‘Art Angels’.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

7. Future feat. Young Thug ‘600 Days No Sleep’

Future og Young Thug passer perfekt sammen – to ekstravagante autotune-croonere med henholdsvis meget mørk og meget lys vokal. De to trappere er på vej med en fortsættelse til deres fælles 2017-mixtape ‘Super Slimey’, denne gang i fællesskab med Gunna og Lil Baby. Vi ved stadig ikke, om sangen ‘600 Days No Sleep’ vil være at finde på ‘Super Slimey 2’, men den viser i hvert fald, at kemien mellem Thugger og Future er intakt.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

8. Josiah Konder ‘Out of the Hazard’

Københavnske Josiah Konder er mestre i at forene spansk folkguitar, livlig percussion og postpunket vokal, og sjældent har det lydt så godt som på ‘Out of the Hazard’. Det er anden single fra deres kommende andet album ‘Through the Stutter’, som udkommer 20. september.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

9. Camila Cabello ‘Shameless’

Camila Cabello har lige delt to nye singler fra sit kommende album ‘Romance’. ‘Shameless’ er en hed, intens sang, der starter som et guitarbåret rocktrack for derefter at introducere et hektisk dubstepbeat. Begge sider af sangen gør det til et af Cabellos mest alvorligt lydende numre nogensinde – en alvor, der ikke bliver mindre spændende af rygter om, at sangen omhandler Shawn Mendes.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

10. Late Verlane ‘Poolside’

Svenske Viktor Persson har i noget tid opbygget hype omkring sin følsomme, legesyge klaverpop. Han har blandt andet arbejdet sammen med danske Molina og spillet på Heartland og Spot Festival. Der er lidt Todd Rundgren over de spøjse lydbilleder på ‘Poolside’, og hans beroligende stemme er en fryd for ørerne. Vi venter spændt på hans kommende debut-ep, der efter sigende skulle lande i løbet af i år.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af